Am salvat o fata epileptica de la inec.a facut o criza si a inceput sa pluteasca cu fata in apa. Am scoso din apa. Si noroc ca nu a trebuit sa ii fac respiratie gura la gura. A inceput sa tuseasca apa si sia revenit... Cam putine postari aici. Vad ca nu prea sunt super eroi.
Se spune ca atunci cand ti se face un bine nu trebuie sa uiti niciodata, dar cand faci un bine cuiva sa uiti imediat... Btw, o chestie mai amuzanta: cand eram mic citisem o carte despre niste copii care se apucasera sa ajute oameni ori de cate ori au ocazia. M-am inspirat si eu din acea carte si tin minte ca lasasem vreo 5000 de lei (vechi, din aia de hartie) la usa unor vecini (desi familia nu era saraca). Intr-un final s-au prins ca eu lasasem banii si mi i-au returnat ). Deh, un gest naiv si amuzant, facut de un pustan de vreo 8-9 ani, cat aveam pe atunci
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.