LG Optimus 3D P920

1 943 vizualizări
21 răspunsuri
SPIDERPC
MW Moderator
4461 mesaje
din 08/05/2006
26 aprecieri
14 ianuarie 2012, 20:13:43
Atunci nu se merita sa il cumperi doar ca sa te uiti la poze 3D.

Bateria nu tine nici o zi, dar cu Juice Defender poti sa il duci cam la o zi.
Publicitate
Publicitate
Copos
MW Lurker
307 mesaje
din 25/11/2011
1 aprecieri
61% warn
14 ianuarie 2012, 20:25:59
Ok, iti multumesc mult pentru pareri si sfaturi. Se pare ca intr-adevar nu se merita acest telefon.
Alecs
MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
Opera Mini
14 ianuarie 2012, 22:29:17
SPIDERPC 14-01-2012 22:13:43
Atunci nu se merita sa il cumperi doar ca sa te uiti la poze 3D.

Bateria nu tine nici o zi, dar cu Juice Defender poti sa il duci cam la o zi.
Nu ca ar fi bateria principala problema, e o chestie oricum aproape omniprezenta in lumea smartphone-urilor. LG Optimus 3D are doar 512 ram, asta e principala problema, iar rezolutia wvga incepe sa fie de domeniul trecutului.
SPIDERPC
MW Moderator
4461 mesaje
din 08/05/2006
26 aprecieri
14 ianuarie 2012, 22:54:26
Intr-adevar, se blocheaza destul de des iar uneori raspunde foarte greu la comenzi.
Copos
MW Lurker
307 mesaje
din 25/11/2011
1 aprecieri
61% warn
15 ianuarie 2012, 05:40:01
Nokia N8 are 256 mb RAM si nu am ramas niciodata fara memorie, de ce ar fi insuficienti 512? Ar fi o problema daca as rula poate 10 aplicatii odata, dar nu vad rostul pentru care as face asta. Iar cu rezolutia... densitatea pixelilor de la PC sau laptop e cu mult mai mica decat la un WVGA de 4" si nu se mai plange nimeni. Cu cat rezolutia e mai mare cu atat e nevoie de mai multe resurse, din moment ce nr. pixelilor creste. Deci iarasi nu am nevoie.
Deja lumea cumpara mofturi si nu ce e strict necesar.
Alecs
MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
Opera Mini
15 ianuarie 2012, 10:47:18
Copos, din nou dai un reply nu ca sa demonstrezi un punct de vedere anume ci pur si simplu pentru a ma contrazice. Daca habar nu ai cu ce se mananca Android de ce mai vorbesti despre el? La Android ai nevoie de memorie multa pentru ca e proiectat sa ruleze aplicatiile din memorie, pre-incarcate. Aplicatiile nu sunt scrise in cod nativ, ca la wm, ci in limbaj java, iar ele lucreaza intr-un mediu 'virtual' in care fiecare aplicatie deschisa devine un 'utilizator' individual al resurselor telefonului. De aceea, din 512RAM te trezesti ca nu ai disponibili nici jumatate pentru nevoile tale, pentru ca cealalta jumatate e ocupata de diverse procese, mai mult sau mai putin vitale. Multe din ele nici nu pot fi inchise, desi nu fac parte din sistem. Sa zicem ca acesta ar fi un dezavantaj al Android-ului, care se rasfrange direct asupra performantelor; insa, cu un plus de memorie si frecventa la procesor acest dezavantaj devine chiar un avantaj, pentru ca individualitatea in care Android ruleaza aplicatiile face ca el sa dea prioritate maxima procesului la care apelezi la un moment dat. De exemplu, cand deschizi un joc sau aplicatie mare, restul proceselor scad ierarhic in idle, si astfel nu dai de lag-uri sau alte semne de oboseala.
In ce priveste rezolutia, poate nu este importanta pentru tine, fericit cu magicul tau N8; pentru noi este, in primul rand pentru ca tine de o evolutie inevitabila in lumea gadget-urilor. Redarea clipurilor 1080pHD, de exemplu, va fi in curand disponibila, insa nu te poti bucura de ea pe un display wvga. Densitatea pixelilor conteaza enorm la un display mic, de asta nici nu o poti compara cu cea a unui monitor. De asta milioane au ales iphone si nu blokia sau htc, pentru ca au vazut un farmec aparte in display-ul lui, culori mai vii si imagini mai ascutite, mai ferme. Eu sunt momentan satisfacut de display-ul wvga, insa stiu inevitabil ca in viitorul apropiat nu va mai fi 'suficient'.

@Copos, nu iti mai expune impresiile ca si cum ar fi opinii 'legal' acceptate. Daca tu esti multumit cu performante si dotari medii de la un telefon anume, pentru ca iti sunt suficiente in utilizarea lui, nu inseamna ca restul lumii trebuie sa gandeasca la fel. In loc sa mai fii 'Gica contra' mai bine ia in considerare ca pe acest forum activitatea ta e momentan egala cu zero, si in loc sa construiesti dispute ar fi mai bine sa legi prietenii, ori macar sa ajuti comunitatea intr-un fel sau altul.
Copos
MW Lurker
307 mesaje
din 25/11/2011
1 aprecieri
61% warn
15 ianuarie 2012, 15:13:29
In fine, doar mi-am expus opinia, voi ati facut din asta o obsesie vad. E aiurea cu resursele la Android,daca 512 mb RAM nu ajung... nu vad nimic evoluat in acest sistem. Mi se pare ok cand ceva mananca putine resurse, nu multe. Plus ca pentru ca au atata RAM si procesoare mari, rezolutii pe masura, si bateria tine juma' de zi. N8 cu 680 MHz filmeaza HD 30 fps, sunet stereo, bitrate generos etc. Mai are si 256 mb RAM... Deci Android inca nu e perfect cum il tot laudati. Eu cel putin sunt anti Nokia, insa acesta chiar a fost un aparat ok.

Dar deja ducem discutia in offtopic.
Înapoi la Android OS
Topicuri similare
smill3
acum 11 ani
0
413 vizualizări
Probleme LG OPTIMUS 3D P920 în Tehnical  
Deschis de smill3 ⋅ acum 11 ani
smill3
acum 11 ani
6
395 vizualizări
LG OPTIMUS 3D P920 în LG  
Deschis de smill3 ⋅ acum 11 ani
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 13 ani
gabyx222
Începător
Ultimul acum 13 ani
Copos
MW Lurker
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 49% ⋅ 66
Au votat 136 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.047⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!