Ok, imi cer scuze ca deschid un nou topic despre asta dar sunt o gramada de topicuri pe aici, despre asta, care mai de care mai mari si nu prea am timp sap le citesc pe toate ). Bun, sa incep, am un 6680 si vreau sa imi pun o cartela orange, cu 4$ pe luna, Wap Unlimited. As vrea sa stiu ce setari trebuie sa fac, daca pot surfa net`ul (www) in principiu, ca am inteles ca are multe porturi inchise. Ce porturi are deschise daca stiti si cam cu cati KB/s ar merge. In principiu vreau sa stiu daca se poate sa`mi conectez telefonul la calculator si sa stau pe net, evenutal fara intreruperi tnx.
Citeste topicul telefonul mobil folosit ca modem la un PC, merge cam cu 4 k/s, ai limita la descarcarea unui fisier (nu poti descarca fisiere mai mari de 1 mb), si nu poti accesa site-urile securizate.
http://djgsm.info new wap chat portal [img]http://djgsm.info/mbsem.jpg[/img]
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Am incercat si eu sa ma conectez cu un pc si mobilul dar imi da erori.Multe erori.Asta dupa ce am citit din scoarta in scoarta topicul ala MARE si blocat...:P
Se pare ca au scos limitarile de download si se pot deschide si pagini securizate,DAR cand fol telu ca modem apare (mie cel putin) un mesaj :"trebuie sa fiti abonat pentru a folosi acest serviciu" sau "serviciul nu poate procesa cererea dvs. Contactati serv clienti". Nu se intampla mereu dar e suparator .
topicul telefon folosit ca modem pt. Pc e blocat!se poate naviga pe net folosind apn wap?spuneti-mi si mie setarile!cele legate de proxy...etc!pe cele de baza le stiu!
19 decembrie 2005, 08:50:12 • actualizat 19 decembrie 2005, 10:14:47 (2 ori)
Sambata noaptea a mers cu o viteza de pana la 51kb/s down si 9.6kb/s up Cel putin asa arata pccillin la trafic. Mie nu mi-a mers cu setarile la modem care sunt pe topicul inchis. (...)
Sper ca am modificat la timp. Cine stie care mai intra pe aici. Unele lurcuri nu pot fi scrise. Pentru informatii mai delicate, folositi PM.
Oare cat vor lasa cei de la Orange sa mearga download>1mb? Ar fi frumos sa fie asa mereu...Dar...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
19 decembrie 2005, 21:31:45 • actualizat 19 decembrie 2005, 21:34:56 (1 ori)
ai reusit sa conectezi pc-ul pana la urma? eu... chiar acum iti scriu de pe pc (web). merge greu (mai descarc si altceva) dar merge! ce fel de erori iti da?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.