Salut!
Curand (azi, maine sau luni) imi voi lua primul meu telefon cu android ( Motorola Defy ), abia astept
Si ma gandesc la un overclock, al procesorului lui de 800 MHz.
Nu am experienta cu chestii de-astea, dar imi poate spune cineva ce repercursiuni pot fi?
Pot sa ard procesorul?
Mai mult ca sigur ca overclock-ul antreneaza consumarea bateriei, nu?
Se poate incalzii mai mult dupa overclock?
Repercursiuni overclock mobil
810 vizualizări
7 răspunsuri
Linkuri topic "Repercursiuni overclock mobil"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Admin
2438 mesaje
din 29/07/2008
47 aprecieri
18 februarie 2011, 16:18:43
In primul rand poti face Overclock cu programul SetCPU,pentru Android.Este destul de simplu de folosit.Daca cresti frecventa cu vreo 100-120 mhz nu se arde,dar bateria tot ti-o consuma ceva mai repede.De incalzit nu prea se pune vorba,ca telefonul si asa se incinge la o utilizare continua.Dar totusi nu inteleg de ce vrei sa faci overclock.Nu ajung 800mhz ? Eu am Android pe un netbook care ruleaza la 630 mhz,si se misca super bine.Nu prea simt diferente intre 630 mhz,si 900mhz (atat poate duce piticania cu ultima versiune de bios)
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Începător
36 mesaje
din 16/02/2009
18 februarie 2011, 17:05:25
Eu il vreau si pentru niste jocuri mai competente, si ma gandesc ca poate o sa faca figuri...
Stiu ca aici are treaba cipul grafic, dar la ala nu stiu daca-i pot face ceva, insa poate se imbunatateste ceva si de la procesor.
Stiu ca aici are treaba cipul grafic, dar la ala nu stiu daca-i pot face ceva, insa poate se imbunatateste ceva si de la procesor.
18 februarie 2011, 23:29:55
Tu nici nu ti-ai luat telefonul si deja te visezi calarind caii verzi.stai mai intai sa-l rootezi.Ce va mai plac aplicatiile astea care n-au nicio logica decenta.
MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
Opera Mini
19 februarie 2011, 00:32:30
Corect. Topic deschis prematur... si inutil oricum. Pentru ce e nevoie de overclock pe un device Android? sa rulezi Warcraft pe el? In 5 ani am schimbat multe smartphone-uri si niciodata nu am aplicat overclock la nici unul. Am scos puterea din ele prin alte metode, dar in cele din urma trebuie sa le accepti si limitele.
Huawei
02 ianuarie 2012, 09:30:51
Vrea sa joace counter strike pe el, ce sti tu )
MW Lurker
361 mesaje
din 25/12/2008
02 ianuarie 2012, 11:02:33
defy nu e bun pt jocuri. cauta altceva, galaxy s de exemplu.
Înapoi la Android OS
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.