SMS-uri de SARBATORI
9 525 vizualizări
87 răspunsuri
Linkuri topic "SMS-uri de SARBATORI"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
31 decembrie 2007, 15:17:49
bine ai revenit @calc
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
31 decembrie 2007, 16:11:09
Aho, aho, forumisti frati,
Utilizatori logati,
Stati putin si nu postati,
La cafenea v-adunati
Si mesaju-mi lecturati!
Netu-i full, serverul mare,
Semne bune anul are,
Materiale de postati,
Cu totii vom fi mai bogati!
Ia logati-va cu toti, logon, mai! Hai, Hai!
Utilizatori logati,
Stati putin si nu postati,
La cafenea v-adunati
Si mesaju-mi lecturati!
Netu-i full, serverul mare,
Semne bune anul are,
Materiale de postati,
Cu totii vom fi mai bogati!
Ia logati-va cu toti, logon, mai! Hai, Hai!
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img]
pOwErEd bY JohnnY
pOwErEd bY JohnnY
31 decembrie 2007, 17:53:45
laur1989 31-12-2007 15:17:49
bine ai revenit @calc 
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Symbian
cine are niste astfel de sms-uri pentru Dragobete ?
p.s - orice link este binevenit !
p.s - orice link este binevenit !
[img]http://sharemobile.ro/thumbs/934/Clip1.jpg[/img]
Symbian
un te iubesc ar fy suficient...daca e prietena ta...arta nu sta in mesajul de dragoste,ci in trandafirul pe care ar fy trebuit sa i-l faci cadou
SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
MW Veteran
507 mesaje
din 28/02/2006
Symbian
"laudati-vă" cu mesaje de sfintele sarbatori de paști.Iar cu această ocazie,sarbatori fericite catolicilor,azi e prima zi de paște a lor.
Symbian
fie ca iepurasul sa-ti aduca noroc,sanatate si multe bucurii...Paste Fericit!
Asta mi-a trecut acum prin minte...am sa revin cu ceva mai frumos
Asta mi-a trecut acum prin minte...am sa revin cu ceva mai frumos
SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
MW Veteran
507 mesaje
din 28/02/2006
SymbianShaG_no1 23-03-2008 09:26:37
fie ca iepurasul sa-ti aduca noroc,sanatate si multe bucurii...Paste Fericit! Asta mi-a trecut acum prin minte...am sa revin cu ceva mai frumos

Symbian
lasa playboyu ca ala e alta chestie :->
SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
26 aprilie 2008, 22:27:48 • actualizat 26 aprilie 2008, 22:32:57 (1 ori)
Mesaje SMS de Paste Serioase
Paste Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit !
Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.
Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie. HRISTOS A INVIAT!
Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a inDumnezeirii !
Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!
Mesaje SMS de Paste cu Pilde
Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!
Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie...de sarbatori si tot restul anul!
Mesaje SMS de Paste cu Iepurasul
Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!
Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul...sa-ti aduca ... ajutorul lui!
16 iepurasi: 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de sarbatori, iar ultimul a citit Un Nou Paste Fericit
Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete de si voie buna.
Anul acesta nu mai exista sponsorizari asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!
Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Paste bun si Luminat!
Mesaje SMS de Paste pentru persoana iubita
Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine.
Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Inviat! Al(a) tau(ta) prieten(prietena) de la multi, multi km departare...
Mesaje pentru prieteni: Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi ! Acum ca a trecut si postul Pastelui esti liber(a) sa te reintorci la obiceiurile alimentare "sanatoase": carne, prajituri cu smantana si tot ce iti mai trece prin cap. Ai grija insa: Iepurasul a cam terminat stocul de pastile pentru stomac iar abonamentul la sala..ti-a expirat demult. Paste Fericit! Anul acesta n-au mai existat sponsorizari asa ca iti aduc urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul! Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Ne este data sa o acceptam si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni....Hristos a Inviat! Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul...sa-ti aduca ... ajutorul lui! Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Inviat! Al tau prieten (a ta prietena) de la multi, multi km departare... Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie...de sarbatori si tot restul anul! Mesaje in versuri: Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul Sa v-aduca pe-nserat Paste bun si Luminat! "In copaci prin vechi coroane Seve urca in artere S-ar parea ca-n tevi de orga Suie slava de-nviere." (Inviere de Lucian Blaga) Paste mielul fericit, Oul sade inrosit, De rusine s-a scumpit, Iar iubitul iepuroi Sa-ti aduca euroi, Fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate! Mesaje oficiale: Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat! Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spiritoale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii. Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
SMS DE PASTE...SPECIAL FEMEILOR!!!
VA DORESC DIN TOATA INIMA SA FITI FERICITE DE SARBATORI SI BUCURIA INVIERII DOMNULUI ISUS HRISTOS SA VA UPLE IMIMA SI SUFLETUL!Nu pierdeti niciodată ocazia de a vedea ceva frumos, căci frumusețea este autograful lui Dumnezeu - poteca Sa de taină. Caut-o în fiecare chip, în peticul de cer albastru, în fiecare floare..
Putem strabate lumea intreaga in cautarea frumosului, dar daca nu-l avem cu noi nu il vom gasi niciodata...(ma adresez tuturor femeilor din lume!)PASTE FEERIC!
Note: Posts were merged
Paste Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit !
Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.
Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie. HRISTOS A INVIAT!
Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a inDumnezeirii !
Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!
Mesaje SMS de Paste cu Pilde
Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!
Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie...de sarbatori si tot restul anul!
Mesaje SMS de Paste cu Iepurasul
Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!
Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul...sa-ti aduca ... ajutorul lui!
16 iepurasi: 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de sarbatori, iar ultimul a citit Un Nou Paste Fericit
Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete de si voie buna.
Anul acesta nu mai exista sponsorizari asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!
Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Paste bun si Luminat!
Mesaje SMS de Paste pentru persoana iubita
Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine.
Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Inviat! Al(a) tau(ta) prieten(prietena) de la multi, multi km departare...
Mesaje pentru prieteni: Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi ! Acum ca a trecut si postul Pastelui esti liber(a) sa te reintorci la obiceiurile alimentare "sanatoase": carne, prajituri cu smantana si tot ce iti mai trece prin cap. Ai grija insa: Iepurasul a cam terminat stocul de pastile pentru stomac iar abonamentul la sala..ti-a expirat demult. Paste Fericit! Anul acesta n-au mai existat sponsorizari asa ca iti aduc urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul! Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Ne este data sa o acceptam si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni....Hristos a Inviat! Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul...sa-ti aduca ... ajutorul lui! Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Inviat! Al tau prieten (a ta prietena) de la multi, multi km departare... Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie...de sarbatori si tot restul anul! Mesaje in versuri: Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul Sa v-aduca pe-nserat Paste bun si Luminat! "In copaci prin vechi coroane Seve urca in artere S-ar parea ca-n tevi de orga Suie slava de-nviere." (Inviere de Lucian Blaga) Paste mielul fericit, Oul sade inrosit, De rusine s-a scumpit, Iar iubitul iepuroi Sa-ti aduca euroi, Fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate! Mesaje oficiale: Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat! Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spiritoale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii. Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
SMS DE PASTE...SPECIAL FEMEILOR!!!
VA DORESC DIN TOATA INIMA SA FITI FERICITE DE SARBATORI SI BUCURIA INVIERII DOMNULUI ISUS HRISTOS SA VA UPLE IMIMA SI SUFLETUL!Nu pierdeti niciodată ocazia de a vedea ceva frumos, căci frumusețea este autograful lui Dumnezeu - poteca Sa de taină. Caut-o în fiecare chip, în peticul de cer albastru, în fiecare floare..
Putem strabate lumea intreaga in cautarea frumosului, dar daca nu-l avem cu noi nu il vom gasi niciodata...(ma adresez tuturor femeilor din lume!)PASTE FEERIC!
Note: Posts were merged
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Windows CE
specifice sarbatoriilor de craciun aveti?
MW Lurker
453 mesaje
din 22/04/2006
18 decembrie 2008, 19:47:32
Daca va veni un mos gras cu barba alba inbracat in rosu si te va baga in sac sa nu te superi pe el i-am spus ca te vreau cadou.
--------------
L-am vazut urcand pe bloc,
Cu tupeul lui de Mos.
Carand daruri in spinare ,
Aducand la fiecare.
Mos Craciun bate la usa,
Scoate mana din manusa
Si va da la fiecare
Mult noroc si sarbatoare!
Cracin Fericit!
--------------
(2 sms-uri)-Cu colinde de Craciun, va doresc un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc s-avetzi in toate LA MULTI ANI CU SANATATE.
(1sms)-Cu colinde de Craciun,iti doresc un an mai bun,si cu dragoste crestina sa primesti in dar lumina,zurgalai de flori de gheata sa te bucure de viata.LA MULTI ANI.
--------------
Seara plina de lumina
Sufletul iesle sa-ti devina
Ca sa se nasca-n el Iisus
Cu Binecuvantari de sus
Caci vine bland si plin de har
Sa nu ii inchidem usa iar
Craciun Fericit
--------------
La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer... Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace
--------------
In murumurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani
--------------
Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun
Ca i-ai scris si c-o sa vina
Sa-ti aduca in pumni lumina
Langa brad si langa foc
Sa-ti aduca mult noroc !
--------------
Catelus cu paru' cret
sa ai jeepu' in cotet
si o vila cu piscina
Andreea Marin ca vecina
o lopata pentru bani
La Anu si la Multi Ani
--------------
La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate
--------------
De Craciun, s'aveti brad incarcat, mos bogat, pahar inchinat, vin curat, gand luminos si impliniri. Craciun Fericit
--------------
Craciun misto tuturor! S-ar putea ca Mosu' sa nu ajunga la noi toti pentru ca acum 10 minute l-am vazut intr-o bodegutza de cartier petrecand de zor impreuna cu elfii!
--------------
Salut, sunt eu renul Ren. Auzi, am citit in ziarul Ziarul ca intre 2 sarmale trebuie sa stingi cu vin, da? Bine, ma duc ca a venit cozonacul Cozo
--------------
Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi
--------------
Un batranel cu chipul drag
Va calcat al casei prag
Sa nu- jigniti e mos Craciun
Si va aduce un An mai bun
CRACIUN FERICIT
--------------
anul nou sa_ti aduca un strop de fericire,un strop de iubire,un strop de noroc si dak se poate toate la un loc.la multi ani
--------------
Astea sunt de pe orange world,ptr. ce-i care nu pot sa intre...:
-Lovi-te-ar cu putere cel mai mare noroc din lume si cel mai mare sac de bani si crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta!
-Ai 25 de secunde sa-mi trimiti un SMS din care au ramas 15... daca nu-mi trimiti in urmatoarele 10 din care mai sunt 5 inseamna ca faci Revelionul cu mine.
-Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cuminte, asa ca te voi avea in sfarsit
-Esti o fiinta atat de draguta, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume... Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate!
-De Sarbatori zambetul este contagios. Cand cineva mi-a zambit azi, am zambit si eu. Acum ti-am transmis tie zambetul prin acest SMS. Cine urmeaza?
-Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul SMS.
-Am vazut astazi ceva in vitrina unui magazin... era frumos, sexy, adorabil ..am vrut sa ti-l cumpar, pana cand am realizat ca era reflexia mea.
-Sunt un spiridus infocat si la noapte ma voi strecura la tine sub brad !!! Asa ca tine telefonul deschis ca vin prin SMS.
-Noapte buna, sper sa visezi ceva frumos si dragut la noapte. Pe mine normal... la ce te gandeai, la Mos Craciun?
-Atentie! Mos Craciun si spiridusii lui au venit cu daruri doar la cei cuminti. Ascunde-te repede ca ramanem fara cadouri!
-Mos Craciun a spus ca anul acesta aduce dulciuri in functie de inteligenta. Mie mi-a adus un tort. Tu ti-ai ridicat Tic-Tac-ul?
-Sarbatorile astea ma aflu intr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de SMS-uri. Incurajarile sunt binevenite.
-De sarbatori am vrut sa iti trimit ceva sexy, care sa te faca sa razi, dar postasul a zis sa ies din cutia postala. Asa ca vin direct la tine.
-Iti urez un Craciun Fericit si sa ti se indeplineasca toate dorintele! Sa-l intalnesti pe Fat-Frumos, intr-un colt de rai! Ne vedem in Caraibe!
-Sania s-a rupt, renii au murit de frig, eu am ramas intepenit in horn, spiridusii sunt cam beti, asa ca anul asta n-ai cadou. Semnat: Mos Craciun!
-Noroc sa deie Dumnezeu /Noroc si bucurie / La toata casa de romani / Belsug si veselie. Craciun Fericit si un an nou plin de impliniri!
-Fie ca Sfintele Sarbatori de Craciun sa iti aduca in suflet lumina, bucurie si dragostea celor din jur!
-Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati bucuria si implinirea sa va intre in suflet!
-Deschideti inimile si lasati bucuria Craciunului sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele pentru ca imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!
-Fie ca iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!
-Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn. Fie ca sarbatorile sfinte sa readuca aurul in inimi.
-Fie ca noul an sa va aduca numai fericire, belsug si pace sufleteasca!
-Lumina, bucurii, sanatate multa, bani cat cuprinde si un nou inceput mai bun pentru toti!
-Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre.
-Nasterea Domnului ne face mai curati si mai buni! Sa aveti pace in suflet si belsug pe mese!
-Sarbatori fericite pline de pace si intelegere. Craciun Fericit!
-Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, Craciunul si noul an sa iti readuca speranta!
-Sarbatoarea Sfanta a Craciunului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si noroc, iar bucuriile sa va insoteasca pasii pe drumul vietii!
-Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa! Sarbatori Fericite!
-Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire! Craciun Fericit!
-Fiti fericiti cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun, uitati de necazuri si griji si traiti o zi minunata alaturi de cei dragi sufletului vostru!
-Craciun fericit! Bunatatea si lumina domnului nostru Iisus Hristos sa va inconjoare in fiecare clipa si sa va aduca sanatate si belsug!
-Fie ca sfintele sarbatori de Craciun sa va aduca sanatate, noroc si implinirea tuturor dorintelor!
-Fie ca Sarbatorile sa va aduca in suflet iubire si caldura, sa lasati grijile deoparte si sa va bucurati de salate, cozonaci, fripturi si torturi mari!
-A venit Craciunul...zambeste, viseaza, pune-ti dorinte, e vremea sa credem in magia zilelor de sarbatoare! Craciun Fericit!
-In fiecare an am invatat sa zambim, in fiecare an am invatat sa daruim. In zi de sarbatoare va doresc sanatate, impliniri, bucurii, pace si intelepciune!
Oamenii guralivi nu sunt de temut. De regula, vorbele mari si amenintatoare nu au decat rostul de a le ascunde frica si incapacitatea. Temeti-va de cei care tac si fac.
MW Lurker
453 mesaje
din 22/04/2006
Symbian
Pe-un colt de stea,pe-o raza de luna,pe aripi de inger,un gand calator soseste, aducandu-va caldura SFINTELOR SARBATORI si bucuria Nasterii Mantuitorului...Va spune sfios,umil si ìn soapta:LA MULTI ANI!
Oamenii guralivi nu sunt de temut. De regula, vorbele mari si amenintatoare nu au decat rostul de a le ascunde frica si incapacitatea. Temeti-va de cei care tac si fac.
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
24 decembrie 2008, 18:04:53 • actualizat 24 decembrie 2008, 19:52:17 (1 ori)
Ho ho ho... ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, an nou de invidiat, sanatate, La multi ani( si o caruta cu bani)!!!CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA SI TOT CE VA DORITI !!!
Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!
Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.