29 decembrie 2010, 21:11:10 • actualizat 29 decembrie 2010, 21:12:03 (1 ori)
Nu am vazut un topic despre el.Telefonul asta are specificatii "de ultima ora" -768MB Ram -8 MP, 3264x2448 pixeli , autofocus si dual-LED flash -Android 2.2 Froyo,inregistrare video 720p -Qualcomm Snapdragon 1.0ghz -Display de 4.3 inch cu o rezolutie de 800*480 si 16 milioane de culori,multitouch
Il are cineva ? La orange pretul variaza intre 200 si 565 de euro.Trage mult spre HD2 mai degraba,decat spre Desire
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Ai uitat sa specifici ca are sunet SRS Surround si Dolby Digital. Telefonul asta putea fi scos de anul trecut, pentru ca multe peste HD2 nu are. Sincer, e super tare Desire HD, dar costa prea mult. In alta ordine, nu cred ca era nevoie sa se treaca din nou la taste hardware sub forma de touch, cum are Blackstone, pentru ca sunt cam naspa. Butoanele de la HD2 sunt super eficiente si comode, n-as renunta pentru nimic la ele. Inca un detaliu care ma face sa raman la HD2 e ca acesta e mai slim, uimitor de slim. Oricum, sper sa nu ajunga manelarii sa-si permita un Desire HD si sa-i violeze difuzoarele cu manele date la maxim.
Mi-am luat unul... Nu este prea ok pt mine.. ma asteptam la mai mult. Nu reusaesc sa fac HTC SENSE, nu imi iese ceva la pasul "conectare de pe..." Zice ca asteapta un ceva de la telefonul meu dar nu imi arata nimic pe tel...
Oricum, sper sa nu ajunga manelarii sa-si permita un Desire HD si sa-i violeze difuzoarele cu manele date la maxim.
Ei nu Mai asteapta putin si-ai sa auzi
Ce idee smecherita mi-a venit in minteee Sa ma razbun pe dusmani sa-i fac din cuvinteee Si sa le spun vorbe grele sa-i doara mai tareee Sa vada cu adevarat ca nu au valoareee
Desktop: i7 6700k: Liquid Cooler NZXT Kraken X62 280mm/ Mobo Asus Strix Z270F Gaming/ Ram:GeIL's DDR4 EVO X 16GB/ Video: Asus Strix GTX 1080 Gaming 8GB/ Stocare:SSD Samsung 960 EVO Series 250GB m2 SSD Kingston 128GB,SSD Samsung 850 EVO 250GB + 1TB HDD Lighting: NZXT HUE+ RGB / Fan: NZXT Aer RGB/ Case: Silverstone Primera pm01w-RGB/ Sursa: Corsair HX850i Platinum / Laptop:Alienware 17 R2 (touchscreen) GTX 980M/ 1x1TB HDD/ 2x256GB SSD 16GB DDR3 Phone: Galaxy S7 Edge
o intrebare desteapta, ca doar eu pot pune astfel de intrebari.... Exista posibilitatea sa intru pe internet cu acest tel, prin cablu de date dar sa primesc internet de la RDS? sau ce posibilitate am eu sa iau net de la RDS-ul de acasa in afara de hi fi. Luminati-ma, va rog...
Intri in definitii si activezi wifi-ul daca are parola bagi parola cu care itzi protejezi internetul fara fir. Da am instalat vre-o 9 sisteme operative trebuie sa instalezi visionary, clocmacrecovery rommanager citeste acolo ai tutorial.El vine cu buguri din fabrica sonor slab baterie slaba dupa ce instalezi revolution 5..... o sa mearga beton
măi, eu cred că voi nu ați înțeles... Eu vreau să pun cablul de date între tel și calculator și să iau internet prin el. Mai se scurt: să funcționeze internetul rds se tel prin cablul de date. Prin hi-fi stiu dar vă întrebam dacă e posibil și prin cablul de date.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.