Motorola V360
27 098 vizualizări
642 răspunsuri
Linkuri topic "Motorola V360"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
sysop:)
1531 mesaje
din 25/06/2005
12 aprecieri
Opera Mini
Eu ma intrebam daca merg luate de pe net fisiere .dat cu extensia modificata in .mid sau .gif!daca merge as putea pune skinuri pe motorola direct de pe wap!
MW Luver
148 mesaje
din 18/02/2006
Symbian
parerea mea e ca o sa-ti dea file error! Dar, stii cum e, pana nu incerci, n-ai cum sa afli!-) in principiu, trebuie sa treaca de faza de install, dar chiar mi-e greu sa cred ca va merge...
sysop:)
1531 mesaje
din 25/06/2005
12 aprecieri
Opera Mini
Da cred ca o sa dea eroare!numai sa puna cineva cu pc-ul fisierele unei teme cu extensiile modificate si apoi sa imi trimita adresele!cine se baga?
MW Luver
148 mesaje
din 18/02/2006
03 martie 2006, 12:13:50 • actualizat 03 martie 2006, 12:17:21 (1 ori)
aoleu, stai ca nu m-am prins! edge, daca nu ai un pc disponibil, se justifica... dar in caz contrar, cauta pe wap "Motorola hackers bible", si apoi iti zic eu ca nu ai sa te mai complici cu jucarele de genul extensii ascunse... un exemplu clar ar fi sa zicem ca iti voi trimite un fisier jar, insa cu extensia .mid! avand in vedere ca nu ai un OS pe moto, iti va deschide playerul audio, cu mesajul file error! asta DACA iti va da voie sa il downloadezi, nici pe teluri symbian nu sta treaba diferit! abia pe un pc ai posibilitatea cand dai click sa deschizi, sa-ti apara tabelul "cant open file, please select below from a list" - nu e chiar 100% asta contextul, dar v-ati prins de ce zis! si sa nu uitam ca vorbim de fisiere de sistem, dat, deci... nici o sansa!
...oricum, culmea ar fi ... sa reusesti, intr-un fel sau altul, sa am motive sa-mi dau un cap in gura!(vorba lui deto) hihihi...
Note: Posts were merged
...oricum, culmea ar fi ... sa reusesti, intr-un fel sau altul, sa am motive sa-mi dau un cap in gura!(vorba lui deto) hihihi...
Note: Posts were merged
MW Veteran
692 mesaje
din 08/10/2005
03 martie 2006, 19:50:18
HE HE HE! Ladies and gentleman, cosmote prezinta :
OFERTA PROMOTIONALA
Alegând planul tarifar COSMOTE 480 beneficiezi GRATUIT de telefonul MOTOROLA V360.
Parca imi vine sa-mi dau in cap..
OFERTA PROMOTIONALA
Alegând planul tarifar COSMOTE 480 beneficiezi GRATUIT de telefonul MOTOROLA V360.
Parca imi vine sa-mi dau in cap..
MW Luver
148 mesaje
din 18/02/2006
Symbian
gami-as picioru sa-mi bag!! Eu unu am dat 150 de euro pe v360 ala, si l-am folosit doar 2 luni! ...ce inspirat am fost!!!
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
Asta nu e un motiv să te enervezi, si eu am dat acum 3 saptamani 395 Ron pe un V360 si astazi am mai dat 895 Ron pe un Spv C600 dar V360-ul o să-l vand
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
04 martie 2006, 13:21:57
Cu cat il vinzi adi ?
MW Veteran
692 mesaje
din 08/10/2005
17 aprilie 2006, 15:16:23
Monster Pack pentru V360:
link
Contine multe imbunatatiri, ym, poti filma chiar si in MP4, filmezi de parca nelimitat etc.
Rugaminte : daca il scoate cineva, puneti-l pe http://rapidshare.ro sau undeva unde suporta resume, sau taiati-l in bucati de 3 mb ca am incercat sa il iau cu hopster si s-a oprit la 99%.
...daca faceti asta, va spun si unde puteti gasi programul pentru flashuit....
link
Contine multe imbunatatiri, ym, poti filma chiar si in MP4, filmezi de parca nelimitat etc.
Rugaminte : daca il scoate cineva, puneti-l pe http://rapidshare.ro sau undeva unde suporta resume, sau taiati-l in bucati de 3 mb ca am incercat sa il iau cu hopster si s-a oprit la 99%.
...daca faceti asta, va spun si unde puteti gasi programul pentru flashuit....
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
17 aprilie 2006, 21:31:30
ala fiind update ded firware? se poate pune cu cablu dee date? are un prieten si sunt interesat.......
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
Update-ul se face direct prin cablul de date.
MW Luver
179 mesaje
din 29/01/2006
SonyEricssonT300
Ala e monster pack-ul de la mrhollow dar e beta. Am inteles ca nu poti reveni la versiunea originala de soft si poti pierde garantia.
MW Veteran
692 mesaje
din 08/10/2005
Opera Mini
cum dumnezeu nu poti reveni la un alt firmware? pur si simplu iti trebuie cel original, din fabrica, sau unul branduit de vodafone sau orange. voi posta linkurile putin mai tarziu. inaintea oricarui update de firmware trebuie sa dai resetare parametrii si resetare generala, de parca. si apoi folosesti rds lite sau pst, dar astea sunt warez, deci pm!
MW Luver
179 mesaje
din 29/01/2006
SonyEricssonT300
Atunci e
Merg mai tarziu sa-mi iau si eu unul de la orange!
Merg mai tarziu sa-mi iau si eu unul de la orange!
MW Veteran
692 mesaje
din 08/10/2005
Opera Mini
Buna alegere.
si despre garantie: hm, daca pui softul original de orange la loc, poate nu o pierzi... eu cred ca am pierdut-o deja (am scos bara d l orange, am pus alta imagine pe ecranul mic..) la firmware mi se tot opreste downloadul la 99 la suta! nu ma ajuta nimeni?
si despre garantie: hm, daca pui softul original de orange la loc, poate nu o pierzi... eu cred ca am pierdut-o deja (am scos bara d l orange, am pus alta imagine pe ecranul mic..) la firmware mi se tot opreste downloadul la 99 la suta! nu ma ajuta nimeni?
Înapoi la Motorola
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.