11 februarie 2006, 21:14:56 • actualizat 11 februarie 2006, 21:17:10 (1 ori)
La abonament!!! La liber e 147 USD?? MA EU NU AM VAZUT ASTA PANA ACUM! ..deh.. oricum nu-l folosesc io asa minunatie pe connex.. poate daca ar avea si ei wap unlimited.. da offtopic sunt eu. @adioperator : mah sa-mi zici daca ti-a ajuns mail-ul si atasamentul.. ca nu prea am incredere in mymail..
Din pacate nu se pot pune mp3urile de pe card ca ringtone.. sincer chiar nu stiu de ce.. eh.. softu cred.. Java-ul asta comunica mai cu wapu.. Opera Mini merge, aveam o aplicatie de mail care mergea, nu mai stiu cum se numeste, mai aveam un joc, Mobile Soccer, care necesita gprs, mergea mai si ala.. Altele nu stiu..
:D Sa-ti zic la mine.. 5 sec sa intru in sunete (12 melodii mp3 full..) 6 sec. la imagini (144 imagini) si la video 4 sec. (6 3gp-uri).. Acum am numarat secundele.. :lol
of.. am card de 64. max suporta 512 mb.. dar tine minte ca eu am mai umblat prin tel, setari ascunse etc. si poate l-am zapacit un strop.. poate e de la skin.. am un skin mai complex.. downloadat etc..
iti dai seama ca o sa faca urat la un card de 256 mega! unde ai gasit skinuri?mi_a spus cineva ca nu se pot downlada skinuri(skins) doar teme(themes) si o tema e un walpaper+screensaver+ringtone!3 in 1!
tema cu ringtone ? nu am mai auzit.... or fi si cu ringtone dar nu e obligatoriu... ba din contra , cu ringtone nu am vazut niciodata..si am luat tone de teme , slava domnului ca am si uitat numarul lor
11 februarie 2006, 22:23:01 • actualizat 11 februarie 2006, 22:25:09 (1 ori)
intra pe http://luxx.wen.ru si e posibil sa gasesti acolo!sunt numai pt motorola si la motorola cele ce schimba culorile meniului se numesc skins(skinuri)!dupa ce aplici o tema intra la sunete si vezi ce ai ca ringtone!
Pentru inceput , ai putea sa nu postezi acelasi lucru` in topicuri diferite !! ( nu DSF ? ) In al 2-lea rand, ai putea sa nu fii OFFTOPIC ... In al 3-lea rand , ti-am raspuns pe primul topic unde ai pus intrebarea
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.