bafta! Probleme Nokia N70
15 273 vizualizări
389 răspunsuri
Linkuri topic "Probleme Nokia N70"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Lurker
232 mesaje
din 05/01/2007
Opera Mini
Lol. Telefoanele blocate sucks. Eu l-am luat la liber(cel mai bine). Am avut ocazia sa imi iau unu sh luat pe abonament dar l.Am int pe proprietar daca are programe si mi-a zis ca nu ii permite antivirusul-bleah-vrajeala. Nu stiu ce sa zic. Momentan ai putea sa iti scoti cardu si sa il bagi intr-un tel ok si pune-ti programele si temele pe card,pana ce rezolvi problema. Ti-am mai spus vb cu 3dward el le stie mai bine
bafta!
bafta!
Nu exista telefon perfect nici femeie perfecta
13 februarie 2007, 12:00:06
da...ms frate...mai puneti si voi jocuri mai noi pentru n70
MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006
Symbian
Pentru jocuri symbian intra pe topicul Jocury symbian! E plin,cauta!
13 februarie 2007, 12:17:43
faza e ca nu imi deschide toate adresele alea de acolo
(si in plus la unele im da eroare la instal in tel
(
(si in plus la unele im da eroare la instal in tel
( MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006
Symbian
Faceti asa,intrati la Setari,Setari Siguranta,Administrare Certificate si dati optiuni,le marcati in totalitate,si le stergeti,iesiti, intrati la manager aplicatii,dati optiuni,Setari si la Instalare Programe sa fie activata,la Verificare Certificate,dezactivata,la adresa web sa fie gol,acum se poate instala aplicatii,joace etc!
La problema cu blitzul,cand intrati in mod foto,adica sa faceti fotografii,dati optiuni si la blitz dati dezactivat,pe urma dati in mod video si vedeti daca se mai aprinde blitzul !
Bafta! Daca va e frica sa stergeti certificatele,care sunt deja expirate
puteti da format la tel si isi revin certificatele!
Dar nu e o problema asta,eu la 6680,la N70 si la N72 le-am sters,nu e nici o problema!
La problema cu blitzul,cand intrati in mod foto,adica sa faceti fotografii,dati optiuni si la blitz dati dezactivat,pe urma dati in mod video si vedeti daca se mai aprinde blitzul !
Bafta! Daca va e frica sa stergeti certificatele,care sunt deja expirate
puteti da format la tel si isi revin certificatele!
Dar nu e o problema asta,eu la 6680,la N70 si la N72 le-am sters,nu e nici o problema!
MW Lurker
305 mesaje
din 08/05/2006
13 februarie 2007, 12:21:58
cum pot pune imaginea pe ecran dar sa se vada exact pe tot ecranul
Merge facuyt asa ceva?
Merge facuyt asa ceva? MW Addicted
2144 mesaje
din 31/03/2006
5 aprecieri
Windows CEandrei_n70 13-02-2007 10:34:58
cand incerc sa instalez aplicatii,jocuri sau teme pe el imi da o eroare de genu"nu se poate instala deoarece nu prezinta siguranta"!!!!!
(pls ajutati-ma 
13 februarie 2007, 12:25:28
drixye ms frate ....
ms mult
ms mult MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006
Symbian
Man,te rog,e DRIXXX ! 
Iti merge ? Poti instala,se mai aprinde blitzul ?
Perpeleac,nu poti,te impiedica tema !
Doar symantec-ul te impiedica,daca pui firewall-ul la HIGH !

Iti merge ? Poti instala,se mai aprinde blitzul ?
Perpeleac,nu poti,te impiedica tema !
Doar symantec-ul te impiedica,daca pui firewall-ul la HIGH !
MW Lurker
305 mesaje
din 08/05/2006
13 februarie 2007, 12:36:49
eu cand filmez blitzul mi se aprinde foarte slab,adica in sensul ca nu pot lumina nimic cu el?Asa e si la voi?Si numerge faza spusa de drixye
MW Addicted
2230 mesaje
din 07/10/2006
Symbian
Poi da pe 1 sa se activeze modul nocturn si regleaza contrastul,apasa pe 3 si pe 6 ! Da,vazui,nu merge,se aprinde mereu,dar cred ca lumina influenteaza doar noaptea,nu si ziua,aici intra rolul cat de tare bate blitzul,senzorul de lumina! Filmati cu camera din fata !
MW Lurker
305 mesaje
din 08/05/2006
13 februarie 2007, 12:44:40
la mine si noapte cand e bezna si filmez ,cu blitzu pot sa luminez decat 2 cm in fatza
Mai bine imi iau o lanterna
Mai bine imi iau o lanterna
13 februarie 2007, 13:27:35 • actualizat 13 februarie 2007, 13:33:30 (1 ori)
nu mha..nu e din cauza senzorului ca la mine si ziua si noaptea filmeaza la fel cu blitu` _scz dryxxx:P
asta e cred ca e o problema a yelefonului faza asta cu blitu
drix da mi mha si mie adrese exacte de jocuri,teme si aplicatii pt n70 ...sa mearga sigur pls
Note: Posts were merged
asta e cred ca e o problema a yelefonului faza asta cu blitu
drix da mi mha si mie adrese exacte de jocuri,teme si aplicatii pt n70 ...sa mearga sigur pls

Note: Posts were merged
MW Lurker
232 mesaje
din 05/01/2007
Opera Mini
Nu trebuie neaparat sa stergeti certificatele. Se poate simplu de la manager aplikatii sa setati :instalare software -ON. Si la verifiare certificate - Off. Si la mine blitzu la filmare e slab. Eu cred mai degraba ca vrea sa imite ledul ce indica REC !
lol
lol
Nu exista telefon perfect nici femeie perfecta
Symbian
carcasa se scoate f usor. Are niste clame in partile laterale. Trebuie sa le tragi usor.
maricelstan
Înapoi la Symbian S60
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.