[quote name="wildcata" time="04-04-2011 18:09:25"]
salut tuturor cu toate ca cred ca deja va asteptati la asa ceva iata un raspuns primit azi 4.04.2010 de la cei de la Samsung RO in legatura cu updatul la versiunea 2.2
Dezvoltatorul sistemului de operare Android i-si rezerva dreptul de a lansa in Romania noua versiune a sistemului de operare Android . Momentan pentru Romania se poate face update doar la versiunea 2,2 la urmatoarele produse : GT-I9000, GT-P1000
Asa ca ma scz dar sa ma bip pe cei de la Google ca uita ca in totdeauna de Romania.
Azi o sa trimit un mail si lor sa vad si de la ei ce raspuns primesc daca nu sper ca cineva dupa aicea sa imi dea si mie un link catre un helper ca sa imi bag 2.2 Va salut cu respect
poate o sa te ajute asta
http://firmware.mobilewave.ro/Samsung-6/Samsung-Galaxy-5-I5500-384/FROYO-22-1309.html
samsung GT I5500
7 432 vizualizări
100 răspunsuri
Linkuri topic "samsung GT I5500"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
9 mesaje
din 18/04/2010
06 aprilie 2011, 20:43:39
Va rog ajutor!!! Am un telefon Samsung GT-I5500 Galaxy 5 si azi am vrut sa folosesc aplicatia Maps.In timp ce asteptam ca sa se incarce harta telefonul s-a restartat.Aici a inceput problema... telefonul nu mai trece de secventa de boot cand pe ecran afiseaza "ANDROID" si ramane asa pana intr-un moment in care numai afiseaza nimic pt maxim 30 secunde apoi reafiseaza Android... . Stiti cumva o metoda de hard reset din butoanele fizice? Sau s-a mai intampinat cineva aceasta problema? Va rog sa ma ajutati
Începător
39 mesaje
din 14/02/2011
10 aprilie 2011, 12:39:14
wildcata 06-04-2011 20:43:39
Va rog ajutor!!! Am un telefon Samsung GT-I5500 Galaxy 5 si azi am vrut sa folosesc aplicatia Maps.In timp ce asteptam ca sa se incarce harta telefonul s-a restartat.Aici a inceput problema... telefonul nu mai trece de secventa de boot cand pe ecran afiseaza "ANDROID" si ramane asa pana intr-un moment in care numai afiseaza nimic pt maxim 30 secunde apoi reafiseaza Android... . Stiti cumva o metoda de hard reset din butoanele fizice? Sau s-a mai intampinat cineva aceasta problema? Va rog sa ma ajutatiÎncepător
30 mesaje
din 24/02/2011
10 aprilie 2011, 18:29:36
de cat timp ai telefonul? mergi cu el in service daca este in garantie
Începător
39 mesaje
din 14/02/2011
11 aprilie 2011, 21:20:32
astazi o cam luase razna nu stiu ce a avut ... ramanea blocat la un moment dat ... dar si-a revenit singur
Începător
30 mesaje
din 24/02/2011
12 aprilie 2011, 19:03:49
am auzit oaresce discutii, cum ca dupa aparitia lui 2.2 si pt acest telefon o sa mearga instalarea aplicatiilor direct pe card
MW Veteran
647 mesaje
din 08/06/2005
2 aprecieri
Opera Mini
Pai asta e un future sa instalezi aplicatii pe card pt 2.2
Începător
39 mesaje
din 14/02/2011
13 aprilie 2011, 11:19:19
Apropo, voi ce apreciati cel mai mult la el??:D
Admin
2439 mesaje
din 29/07/2008
50 aprecieri
13 aprilie 2011, 22:17:19
Mi-am cumparat unul la super pret(ce m-as face eu fara iubita-mea) .
Plusuri :
-Procesor&ram ; se misca foarte bine
-Display-ul ; desi are o diagonala si rezolutie mica,este destul de luminos si clar,cu toate ca daca ma uit foarte atent pot observa pixelii cu ochiul liber
-GPS / Wi-Fi / HSDPA / Bluetooth ; Nu am ce comenta in legatura cu conectivitatea
-Browsing ; pur si simplu zboara,cu conditia sa il bagi la net calumea,nu prostii gen web'n'walk.
-Mufa jack de 3.5 mm,deoarece castile din pachet nu sunt grozave,pot oricand sa le inlocuiesc cu altele mai bune
-Android Froyo 2.2,un telefon mic,un sistem de operare "maret"
Minusuri :
-Interfata TouchWiz,nu imi place sub nici o forma,am inlocuit-o rapid cu LauncherPro (cu ocazia asta am testat si Market-ul)
-Forma,de fapt tot designul estetic "a la Corby",dar parca totusi are ceva special ce ma face sa il plac asa cum e (poate faptul ca are Android e motivul pentru care il accept)
Mi-a placut conversatia cu tipul de la care l-am cumparat :
"EL : Vad ca ai cartela taiata,ai avut iPhone?
EU : Nu,am avut nervi"
Cartela a fost rupta la suparare,si omul credea ca am avut iPhone 4.
Cat despre micutul Galaxy 5,sunt multumit,astept sa se incarce,sa il pun mai mult la incercare.Este un telefon ce isi merita banii,daca nu ma insel e cel mai ieftin Android,ca sa nu mai zic de faptul ca ai tot felul de dotari.Reamintesc 3G+/WiFi/GPS/MotionSensor/Android 2.2/Ram si procesor decent/mufa de 3.5 mm.
La pretul asta chiar nu poti sa ceri mai mult de atat
Plusuri :
-Procesor&ram ; se misca foarte bine
-Display-ul ; desi are o diagonala si rezolutie mica,este destul de luminos si clar,cu toate ca daca ma uit foarte atent pot observa pixelii cu ochiul liber
-GPS / Wi-Fi / HSDPA / Bluetooth ; Nu am ce comenta in legatura cu conectivitatea
-Browsing ; pur si simplu zboara,cu conditia sa il bagi la net calumea,nu prostii gen web'n'walk.
-Mufa jack de 3.5 mm,deoarece castile din pachet nu sunt grozave,pot oricand sa le inlocuiesc cu altele mai bune
-Android Froyo 2.2,un telefon mic,un sistem de operare "maret"
Minusuri :
-Interfata TouchWiz,nu imi place sub nici o forma,am inlocuit-o rapid cu LauncherPro (cu ocazia asta am testat si Market-ul)
-Forma,de fapt tot designul estetic "a la Corby",dar parca totusi are ceva special ce ma face sa il plac asa cum e (poate faptul ca are Android e motivul pentru care il accept)
Mi-a placut conversatia cu tipul de la care l-am cumparat :
"EL : Vad ca ai cartela taiata,ai avut iPhone?
EU : Nu,am avut nervi"
Cartela a fost rupta la suparare,si omul credea ca am avut iPhone 4.
Cat despre micutul Galaxy 5,sunt multumit,astept sa se incarce,sa il pun mai mult la incercare.Este un telefon ce isi merita banii,daca nu ma insel e cel mai ieftin Android,ca sa nu mai zic de faptul ca ai tot felul de dotari.Reamintesc 3G+/WiFi/GPS/MotionSensor/Android 2.2/Ram si procesor decent/mufa de 3.5 mm.
La pretul asta chiar nu poti sa ceri mai mult de atat
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Începător
30 mesaje
din 24/02/2011
14 aprilie 2011, 11:11:51
da este cel mai ieftin smart cu andorid, un fel de "best buy" si ofera o gama importanta de functii si aplicatii
Admin
2439 mesaje
din 29/07/2008
50 aprecieri
14 aprilie 2011, 18:09:58 • actualizat 14 aprilie 2011, 18:11:29 (2 ori)
L-am mai butonat cateva ore incontinuu,sunt multumit de el,mult peste asteptarile mele...As dori si eu va rog frumos,daca puteti sa-mi dati si mie harti Romania pentru I5500 (iGO).Am iGO 8.4 dar am inteles ca merg si hartile de 8.3.Am rupt google-ul in doua si numai link-uri moarte am gasit
Începător
39 mesaje
din 14/02/2011
15 aprilie 2011, 11:12:12
ai 2.1 sau 2.2 pe el? imi spunea cineva ca a facut update la 2.2 prin kies (oficial), functii noi: wifi hotspot, comenzi vocale... o sa ma documentez azi sa vad daca pot sa fac si eu ceva 
Pentru harti gps incearca pe torrent acolo gasesti cu siguranta !

Pentru harti gps incearca pe torrent acolo gasesti cu siguranta !
Admin
2439 mesaje
din 29/07/2008
50 aprecieri
15 aprilie 2011, 14:53:45 • actualizat 15 aprilie 2011, 14:54:39 (1 ori)
Am 2.2.L-am luat deja actualizat,se misca impecabil.Am inteles de la vanzator ca update-ul a fost facut oficial..O sa incerc sa caut pe torrente,multumesc!
Începător
39 mesaje
din 14/02/2011
15 aprilie 2011, 20:01:57
da se pare ca este oficial, unii rad altii plang, in seara asta o sa stau si eu sa ii fac update revin cu detalii despre el apoi
Începător
30 mesaje
din 24/02/2011
16 aprilie 2011, 14:51:35
am facut si eu update, toate bune pana cand pe win 7 mi se bloca si a trebuit sa merg la cineva care avea xp unde a mers perfect
Înapoi la Samsung
Topicuri similare
›
pustiul_red
acum 13 ani
2
424 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.