15 noiembrie 2007, 23:58:58 • actualizat 16 noiembrie 2007, 00:01:32 (2 ori)
Mplayer Un excelent player,care nu necesita instalare!! "Advantage of mplayer: -- Full support of streaming -- supports all real media formats including streaming. -- Supports RV40, RV30, R20 , sipro , cook and atrac codecs. -- Supports MP4 streaming over RTSP. -- All flavors of Flash video are supported. -- Uses coremp4 for MP4 decoding."
Nu are absolut nicio interfata grafica. Doar Open si se aude melodia. Nu tu egalizator...nimic. Sper sa nu fie din cauza telefonului meu. Sau e doar pt streaming?
21 noiembrie 2007, 01:34:02 • actualizat 21 noiembrie 2007, 01:35:59 (1 ori)
moalesipufos 04-11-2007 01:43:02
Pe mai multe rom-uri am intalnit la instalarea unor programe,urmatorul mesaj: "x requires the installation of netcf.phone.wce4.armv4.cab for it run properly.Install the Cab file before running this application!" La ce se refera mai exact,la o varianta de netcf?
Salut! Problema asta am avut-o si eu. Este vb de platoforma .net 1.0 iar tu pe mobil se poate sa ai instalat .net 2.0. Problema e ca MS-ul nu le vrea instalate pe amandoua (se verifica una pe alta la instalare)
Uite aici fix-ul pt a instala si .net 1.0 (asta in cazul in care ai nevoie de ea)
21 noiembrie 2007, 19:57:47 • actualizat 21 noiembrie 2007, 20:02:23 (1 ori)
si nu apar probleme? de compatibilitate sau erori?ca am mai pus odata un net cf antic pe s200 cu romul de wm6 si l-am pus pe butuci .a trebuit hard reset. ah,voi ati testat numai pe smartphone? si mie mi-e dor de sniper
.net 1.0 sau ala de trebuie lui sniper unde se gaseste? preferabil cel ce se instaleaza pe card da nu era parca 2.0 ?
inca o mica problema...eu nu pot lua fisierul de acolo. poate il muta cineva pe sharemobile .thx
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.