[quote]Dute si-i intreaba si zii tu lu femeia ta ca-i esti superior deoarece MIHAI VITEAZU a fost barbat . BRAVO esti cel mai tare
de mult nu am ras atata!
Femeile(in cazul meu,pana acum, fetele) au fost niste profitoare..rar gasesti o fata de treaba.. a fost saptama asta la PROtv 'usuraticul' ce adevarat..
Pana si Stefan cel Mare se sfatuia cu maica-sa inainte de a pleca la razboi.Si Eminescu nu scria atatea poezii daca nu era Veronica Micle..De ce daca dati peste o fata profitoare inseamna ca toate suntem la fel?
Inainte de nunta m avut femei care nu ma lasau pe mine sa platesc ceva ci plateau ele totul , am avut si femei care ma puneau doar pe mine sa platesc si eu pe toate le-am tratat ca egale mie (chiar si prostituatele merita respectate) pana la urma a aparut femeia ideala . Acum dupa nunta am mai multe prietene femei decat barbati si pot spune ca toate ma respecta mai mult decat merit , asa ca femeia ne este egala si ar trebui tratata ca atare
Domne , cata risipa de albastru , spre a ne opri sa TE vedem !
Pana si Stefan cel Mare se sfatuia cu maica-sa inainte de a pleca la razboi.Si Eminescu nu scria atatea poezii daca nu era Veronica Micle..De ce daca dati peste o fata profitoare inseamna ca toate suntem la fel?
Am ajuns sa martirizam barbatii )
) Puteam sa jur si fara sa vad, ca e o fata ce-a care a scris asta
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
Poate ca egale sunt teoretic dar viata te forteaza sa te descurci intr-un fel sau altul,parerea mea e ca fetele se descurca mai greu sau unele chiar bine dar prin mijloace...
@mraluci: Nu-i martirizam,dar pana acum am intalnit DOAR 2 (DOUA) fete care nu sunt profitoare:una e o fosta colega,iar cealalta e actuala mea prietena.
Io am intalnit doar una si aia cuplata si nu in totalitate neprofituare. Stiti ce am observat?Femeile nuprea au onoare si asta ajuta balanta sa incline in favoarea superioritatii masculine.
Aha...Aici va dau dreptate..Fete profitoare sunt pe toate drumurile.Nu le intereseaza cum gandesti si ce simti pentru ele,ci mai degraba ce masina ai,ce telefon,ce ceas porti,daca lantzicul e de 24k... etc.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
mai, femeile nu sunt egale nici macar intre ele, da' cu noi barbatii...ce-i drept,nici barbatii nu sunt..dar,totusi... asta cu femeile, profitoare e adevarata... pan'acu nu prea am avut parte de-asa ceva, da' nu e timpu trecut
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
12 decembrie 2005, 01:53:58 • actualizat 12 decembrie 2005, 22:37:31 (3 ori)
Eu nu le inghit pe profitoarele ale care vor doar satisfactii financiare...vor avere la munca tata nu la intins mana(in cazul lor fundul sau botul)..averea se face impreuna,nu barbatul munceste si femeia se uita la telenovele...din primele vb pe care le scoate iti dai seama ce urmareste,daca vrea banii,ii dau banii(ca de trebuie sa ma satisfaca si pe mine) ...am uitat sa va zic ca doar "parasutele"sunt platite pt servicile prestate,asa ca dragile mele femeii vedeti din care categorie facetii parte!
@johnnyD,pai si eu puteam sa jur citind tot ce ati scris voi pana acu ca sunteti cu totii baieti @claudel1982,"vedeti" se scrie legat(dar cred ca ai facut o greseala de tastatura).Cat despre "dragile mele femeii..din care categorie facetii parte" nu mai zic nimic.
Apropo,cunosc barbati care traiesc pe spinarea femeilor care muncesc in timp ce ei se uita la meciuri.:P
Eu nu sunt feminista, dar cand aud replici de genul "toate sunt profitoare" mi se urca la cap.Macar recunoasteti ca nu puteti trai fara noi, asa cum nici noi nu putem trai fara barbati.
Gata mraluci am modificat(e cam naspa sa scrii de pe tel)..cat despre acei "barbatii" sunt niste trantori..eu nu pot sa stau(in afara de somn) o ora in casa degeaba...ma simt ca un leu in cusca
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.