Care NeatBeans trebuie? ca am gasit pe site-ul lor mai multe sortimente de netbeans... Java SE, JavaFX si Java simplu :O... nu stiu pe care sa-l iau.. ca m-ar tenta si pe mine sa fac ceva
26 februarie 2009, 19:15:20 • actualizat 26 februarie 2009, 19:19:42 (2 ori)
Daca vreau sa fac un script de autentificare, in afara de faptul ca pun seesion_start la inceput mai trebuie apoi sa mai pun alte comenzi in paginile ulterioare, ca sa nu se poata conecta altcineva daca ramane pagina salvata in browser si se deschide odata cu browserul??
Later:
Daca in Chrome si Mozilla imi arata pagina asa cum vreau eu iar in Internet explorer o arata aiurea ce pot face?Mentionez ca pentru pozitionarea elementelor in pagina folosesc DIV-uri.
am rezolvat-o, m-am suparat si am luat iar la citit tot scriptu, si am vazut ca uitasem un ">" si din cauza astauia facea figuri. Oricum multumesc. Am intrebat pentru ca am vazut in unele pagini pus cevva de genu <!--[if IE 6.x]--> si nu stiam ce e cu asta. E interpretat si asta de browser? nu vede ca pe un comentariu??
Nevermind, am rezolvat pai vreau sa portez generatorul ala de CNP-uri in Perl si sa ii pun si o interfata in Gtk2 Deja e aproape gata, maine cred ca il voi publica. Deja exista o versiune de Windows facuta cu PHP si Winbindings care deja e perfect functionala, insa vreau sa lansez simultan si versiunea de Linux si cea de Windows
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.