Eu sincer am facut cand am vazut ca SPV-ul poate reda divx-uri dar bine ca am aruncat o privire pe 6600's topic si am vazut ca si pe dansul merg divx,mpg dar poate e stupida remarca,eu cred ca ar trebui sa mearga si pe 6680,deci pot de pe net sa iau un clip si sa-l vad fara batai de cap!?! Eu cu my SE, merg numai 3gp-urile si de aceea e putin altfel cand pun mpg si divx langa cuvantul "telefon".
asta e faza,ca nu merg toate mpg-urile,e vorba de fps si rezolutie,trebuie convertite. Pe mine nu m-a interesat domeniu asta ca mpg ocupa mult. Si nici nuprea ai de unde sa iei de pe wap asa ceva. Stiu sigur ca are in el player mpeg si 3gpp,mai poti adauga avi,wma, divx/xvid,cam astea. Nici nu m-a interesat mult capitolu,ca un videoclip in mpeg avea 35mb iar in 3gp 3mb asa ca...
Nu, tre sa ti apasat pe butonu ala cu creion desenat pe el si sa misti de cursor apoi dai copy. Dupa te duci unde vrei sa copiezi,ti putin apasat butonu ala cu creion si dai paste.
Eu am auzit ca nu se poate,cineva a postat pe undeva ca nu stiu ce au introdus in el ca nici daca ii schimbi softul,tot nu merge. Daca asa sta treaba,ma gandesc spre un spv.Dar pe viitor sper sa-l si cumpar,nu doar sa ma gandesc.
Sa-mi bag.....in el de connex cu codatu lor...aveam azi ocazia sa iau 6680 la 8 mil si avea doar 30min vb..avea tot la el(propietaru era in foame de banii)
Sa-mi bag.....in el de connex cu codatu lor...aveam azi ocazia sa iau 6680 la 8 mil si avea doar 30min vb..avea tot la el(propietaru era in foame de banii)
14 decembrie 2005, 22:24:52 • actualizat 14 decembrie 2005, 22:28:09 (1 ori)
Pai i-as fi dat banii pe el,dar eu am abonament la orange,toata familia si prietenii mei sun pe orange si ce faceam cu el? bine ca poate il vindeam si eu la randul meu cu mai mult,dar nu am timp de umblat dupa clienti! cu ip ca il caut pe ala maine si-l iau,dar dupa ce imi dau seama ca se poate decoda?
am citit pe gsmland.ro/forum niste topicuri in care ziceau ca se pot decoda. nu m-a interesat prea mult,dar am retinut ideea asta.intra acolo si gasesti mai multe.
- asta da oferta,claudel ! ANYONE,ce se poate debloca la 6680? Eu vreau doar wap unlim.de la orange pe 6680.Daca nu se poate,da-l naibii ca iau SPV,chiar daca ma tem de problema cu praful sub ecran. Faza e ca am butonat 6630 si imi place,da spv nu.Nici nu stiu pe nimeni macar cu c500 sa-mi fac o parere,ce bine ar fi sa se faca un magazin unde poti sa butonezi tel.,chiar daca dai o taxa,dar stii ce sa alegi.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.