Opera devina un broswer din ce in ce mai prost. Nu mai raman logat pe Mobilewave, nu-mi afiseaza multe pagini corect (intrati pe VictorChandler ca sa va deschideti un cont ).
01 ianuarie 2010, 02:34:18 • actualizat 01 ianuarie 2010, 03:02:20 (1 ori)
Arata foarte bine + un meniu super compact si e foarte rapid.. cred ca depaseste Google Chrome usor
LE: Dupa cum spuneam, Opera in capul listei depasind Google Chrome cu 110 puncte, iar pe Firefox cu 706 puncte, in concluzie titlul topicului e foarte adevarat http://i47.tinypic.com/2cibudz.png
Doar in Opera nu iti merg sau nici in Firefox? Esti sigur ca ai inslatat Adobe Flash Player? hmm mie imi merge flash foarte bine in orice browser, inclusiv in Midori, uzbl, Chrome...
01 ianuarie 2010, 03:31:02 • actualizat 01 ianuarie 2010, 03:55:44 (2 ori)
Opera 10.50 Pre-Alpha - e o versiune in dezvoltare? In final o va inlocui pe 10.10? @SwAmP uite si testul meu http://i46.tinypic.com/2i6cea8.png facut in Chrome
Doar in Opera nu iti merg sau nici in Firefox? Esti sigur ca ai inslatat Adobe Flash Player? hmm mie imi merge flash foarte bine in orice browser, inclusiv in Midori, uzbl, Chrome...
am ultima versiune de flash player. si da, nu merg nici in firefox, nici in alte browsere, decat clipurile de pe youtube, ddar nu pot seta volumul si celelalte chestii in player. playerele de pe alte site-uri in afara de youtube nu imi merg.
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
am ultima versiune de flash player. si da, nu merg nici in firefox, nici in alte browsere, decat clipurile de pe youtube, ddar nu pot seta volumul si celelalte chestii in player. playerele de pe alte site-uri in afara de youtube nu imi merg.
La mine merg toate video..nu am avut probleme cu asa ceva ce playere de pe alte site-uri nu-ti merg sa incerc si eu..da un site la care nu-ti functioneaza.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.