Am incercat si eu (nu cu wap) si din cate vad se face o optimizare a imaginilor (cam exagerata, totusi). Pe conexiunile de viteza mare activarea acestei functii are un impact negativ deoarece pe langa calitatea proasta a imaginilor se mai pierde si din viteza (procesarea imaginilor facandu-se de un server intermediar).
In asta consta Opera Turbo: reduce calitatea paginilor pentru a mari viteza.
Nu inteleg de ce te complici cu importarea de marcaje cand poti folosi optiunea de sincronizare a marcajelor cu cele salvate pe serverele Opera. Iti faci cont pe MyOpera.com si iti salvezi acolo marcajele...
treaba cu iconu o rezolvasem.....aha de asta erau imaginile de proasta calitate..... prefer o viteza care o am acum dar sa fie de calitate
Nu-mi trebuie calitate la imagini,la cei 2giga de date ce am ,pentru 17.5 euro la orange internet-Este perfect acest turbo.Aici pe forum am o marire de X3 ori la viteza,cea mai mare viteza am avuto de X4ori :cool
Acum descarc opera Labs,si Geo.Daca cineva il foloseste,si ceva de inpartasit? Nu ce scrie pe home page opera,ci experianta personala....Va rog,subiectul pare interesant,si revolutionar ce a facut opera
La voi versiunea 10 a browser-ului salveaza cookie-urile cand este activat modul turbo? Eu daca activez modul turbo nu ma pot loga pe nici un site care foloseste cookies
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.