Cel mai rapid Browser .:Opera:. (PC only)
21 662 vizualizări
1 212 răspunsuri
Linkuri topic "Cel mai rapid Browser .:Opera:. (PC only)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
04 august 2006, 20:07:08
Nu reusesc sa decarc versiunea 9.01 pusa de Fanatique, deja au trecut aproximativ 3 ore. O poate pune cineva pe un alt host ? Multumesc anticipat celui, sau celor, ce o vor uploada altundeva, daca vor fi.
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
04 august 2006, 21:01:54
o sa o postez eu maine undeva ....
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
04 august 2006, 21:02:08
am testat si merge mai repede vulpea. fol opera doar pt paginile wml/xhtml...
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
04 august 2006, 21:04:14
Da Mircea dar tu ai net adevarat , noi astia cu "net" de la Oranj trebuie sa ne chinuim cu ce avem ......asta este tot Opera-i cea mai buna pentru "noi".
MW Lurker
379 mesaje
din 20/06/2005
07 august 2006, 01:13:09
Opera Software pregătește versiunea Opera 10
Opera Software intenționează să acapareze cotă de piață în detrimentul Microsoft Internet Explorer, prin versiunile următoare ale browserului său. Deși nu a fost încă stabilită o dată de lansare a Opera 10, compania speră ca noua versiune să atragă mai mulți utilizatori ai Internet Explorer 7, prin extinderea micilor aplicații web widget integrate în browser, ca și în cazul versiunii 9.
Opera 9 a fost lansat la 20 iunie, această versiune având "misiunea" de a combate versiunea Internet Explorer 7 ca va fi lansată la sfârșitul acestui an, conform Opera.
"Opera 9 este prima salvă la adresa IE 7. Vom încerca să oferim o experiență mai prietenoasă cu utilizatorii și să eliminăm problemele", a declarat Thomas Ford, manager PR la Opera.
Compania intenționează ca versiunea 10 să fie compatibilă cu toate platformele, în continuarea eforturilor sale de a face Opera 9 compatibilă cu diferite platforme, precum consolele de jocuri Nintendo DS, ca o metodă de a diferenția produsele sale față de cele ale Microsoft.
"Vrem ca Opera 10 să fie compatibil cu orice dispozitiv - desktop, mobil, sau console de jocuri. Este ceva ce noi putem face, iar Microsoft nu", a declarat Ford.
De asemenea, compania va dezvolta un număr mai mare de widget-uri - mici aplicații web HTML și JavaScript care rulează în browser. Opera dorește ca într-o bună utilizatorii să nu mai aibă nevoie de un sistem de operare complet pe desktop și să folosească în schimb un browser și aplicații web pentru majoritatea sarcinilor.
Compania dorește de asemenea să creeze instrumente pentru dezvoltatori. "Vom lansa mai multe instrumente pentru dezvoltatori, care sunt încă în faza de proiectare", a declarat Ford. "Vrem ca dezvoltatorii să utilizeze Opera ca pe o platformă pentru dezvoltarea web, utilizând standardele deschise."
Opera speră de asemenea să își crească cota de piață în detrimentul IE 6, datorită securității arhitecturii Opera.
"Oamenii pot aștepta IE 7, sau pot utiliza Opera 9 dacă își doresc securitate de acum", spune Ford.
Opera 9 a demarat în forță, înregistrând 700.000 de download-uri din prima zi de la lansare. Per total, Opera 9 (inclusiv versiunea mobilă Mini), a înregistrat aproximativ 25 de milioane de download-uri, de la lansarea din luna iunie, conform companiei.
Opera Software intenționează să acapareze cotă de piață în detrimentul Microsoft Internet Explorer, prin versiunile următoare ale browserului său. Deși nu a fost încă stabilită o dată de lansare a Opera 10, compania speră ca noua versiune să atragă mai mulți utilizatori ai Internet Explorer 7, prin extinderea micilor aplicații web widget integrate în browser, ca și în cazul versiunii 9.
Opera 9 a fost lansat la 20 iunie, această versiune având "misiunea" de a combate versiunea Internet Explorer 7 ca va fi lansată la sfârșitul acestui an, conform Opera.
"Opera 9 este prima salvă la adresa IE 7. Vom încerca să oferim o experiență mai prietenoasă cu utilizatorii și să eliminăm problemele", a declarat Thomas Ford, manager PR la Opera.
Compania intenționează ca versiunea 10 să fie compatibilă cu toate platformele, în continuarea eforturilor sale de a face Opera 9 compatibilă cu diferite platforme, precum consolele de jocuri Nintendo DS, ca o metodă de a diferenția produsele sale față de cele ale Microsoft.
"Vrem ca Opera 10 să fie compatibil cu orice dispozitiv - desktop, mobil, sau console de jocuri. Este ceva ce noi putem face, iar Microsoft nu", a declarat Ford.
De asemenea, compania va dezvolta un număr mai mare de widget-uri - mici aplicații web HTML și JavaScript care rulează în browser. Opera dorește ca într-o bună utilizatorii să nu mai aibă nevoie de un sistem de operare complet pe desktop și să folosească în schimb un browser și aplicații web pentru majoritatea sarcinilor.
Compania dorește de asemenea să creeze instrumente pentru dezvoltatori. "Vom lansa mai multe instrumente pentru dezvoltatori, care sunt încă în faza de proiectare", a declarat Ford. "Vrem ca dezvoltatorii să utilizeze Opera ca pe o platformă pentru dezvoltarea web, utilizând standardele deschise."
Opera speră de asemenea să își crească cota de piață în detrimentul IE 6, datorită securității arhitecturii Opera.
"Oamenii pot aștepta IE 7, sau pot utiliza Opera 9 dacă își doresc securitate de acum", spune Ford.
Opera 9 a demarat în forță, înregistrând 700.000 de download-uri din prima zi de la lansare. Per total, Opera 9 (inclusiv versiunea mobilă Mini), a înregistrat aproximativ 25 de milioane de download-uri, de la lansarea din luna iunie, conform companiei.
vmario.mywap
[img]http://img219.imageshack.us/img219/9391/tricou2or2.jpg[/img][img]http://img215.imageshack.us/img215/3474/bmwcabrions6.jpg[/img]
[img]http://img219.imageshack.us/img219/9391/tricou2or2.jpg[/img][img]http://img215.imageshack.us/img215/3474/bmwcabrions6.jpg[/img]
MW Lurker
398 mesaje
din 16/03/2006
7 aprecieri
07 august 2006, 01:38:54
acum am updatat si eu Opera 9.01 , paginile wap arata mult mai bine la fel si cele web si se incarca mult mai repede...asta e impresia mea. Iar de exemplu la cealalta versiune gmailul se incarca tare greu acum am ramas uimita de rapiditate. Firefox nu pare asa rapid si traficul e mai mare pe el decat pe opera cand incarc aceleasi pagini...stie cineva de ce!
MW Liker
75 mesaje
din 03/03/2006
07 august 2006, 02:00:21
cum am mai spus opera este cel mai rapid browser pe ORICE sisiem de operare,inclusiv linux!
teste detaliate,precum si alte linkuri asemanatoare catre pagini de testare pentru browsere gasiti aici
http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html
Si este cel mai rapid si mai bun indiferent de tipul conexiunii la internet fie ea de 20kbs sau de 10Mbs!
iar la adresa urmatoare puteti descarca un test css
care se ruleaza pe sistemul local(pe pc-ul vostru)
diferentele fata de orice alt browser sint enorme!
(ca sa rulati testul pe sistemul local salvati pagina respectiva pe hard disk)
http://www.howtocreate.co.uk/csstest.html
teste detaliate,precum si alte linkuri asemanatoare catre pagini de testare pentru browsere gasiti aici
http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html
Si este cel mai rapid si mai bun indiferent de tipul conexiunii la internet fie ea de 20kbs sau de 10Mbs!

iar la adresa urmatoare puteti descarca un test css
care se ruleaza pe sistemul local(pe pc-ul vostru)
diferentele fata de orice alt browser sint enorme!
(ca sa rulati testul pe sistemul local salvati pagina respectiva pe hard disk)
http://www.howtocreate.co.uk/csstest.html
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
07 august 2006, 02:00:28
mosul 04-08-2006 21:04:14
Da Mircea dar tu ai net adevarat , noi astia cu "net" de la Oranj trebuie sa ne chinuim cu ce avem ......asta este tot Opera-i cea mai buna pentru "noi".MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
07 august 2006, 15:01:11
Cred ca se referea la faptul ca Mozilla Firefox nu are o Reparse as HTML. Pana acum, mie Firefox mi se pare mai rapid decat Opera, atat doar ca incarca pagina cam aiurea.
MW Lurker
398 mesaje
din 16/03/2006
7 aprecieri
05 septembrie 2006, 13:07:57
Totul era bine si frumos dar de cateva zile imi da eroare peste tot si merge greu tare orice pagina. Am dezinstalat si am instalat din nou asa ca din pacate am fost nevoita sa instalez o versiune mai veche(bine ca am pastrat) si acum merge bine. Asta sa intamplat cand am updatat versiunea 9.01 nu imediat ci dupa vreo doua zile. Daca are cineva cunostinta sau a mai patit asa sa-mi dea un pm sau sa spuna aici.Multumesc!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
05 septembrie 2006, 13:39:27
incearca sa stergi regulat history si cache.deasemenea poti pune o valoare mai mare la cache,iar la browsing alege redraw instantly
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
2551 mesaje
din 27/07/2005
31 aprecieri
Symbian
la ultima versiune mi e nu imi deschide paginile SSL( https://exemplu.com ) Apare " Looking up hostname" ,daca stie cineva ce-i de facut sa mearga,sa spuna aici,alta vers.Mai veche mergea. Aaa,si inca ceva,la paginile wap care au formulare de completat( chenare la inregistrari,login etc) in loc sa apara gol sau textul care trebuie sa fie ,apare codul sursa de la acel chenar.foarte neplacut cand edit-ezi siteul in wen...
MW Veteran
647 mesaje
din 08/06/2005
2 aprecieri
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
21 septembrie 2006, 21:50:31
Opera Mini
Ce are in plus Opera 9.02 fata de Opera 9
Înapoi la Aplicații PC
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.

enjoy