21 iulie 2008, 09:59:14 • actualizat 21 iulie 2008, 10:57:42 (3 ori)
pana la urma am bagat WM6.1 pandora. trimiterea de sms e clasica, se misca binisor dar am o problema care am intalnito si la primul WM postat in tutorialul ala. se inchide convorbirea din senin. vi s-a intamplat si voua?
si ink o chestie nasoala. in contacts imi arata doar nr din telefon. in momentul cand vrei sa scrii un sms, stiti ca-ti sugereaza nume de la a 2-a litera, imi arata toate nr sim si tel. la fel dak instalez SpbMobileShell2 imi arata toate contactele, lucru enervant tare ptr mine cel putin.
in sfarsit o chestie care-mi place in mod special la WM6. dupa ce instalezi un *.cab nu dispare din telefon cum se intampla la WM5, ceea ce e super fiindca poti face un folder cu kituri si sa nu mai depinzi de pc in caz de un hard reset.
ink un bug. nu pot apela *115# pentru cronos nici *100#...solutii?
pentru sim unlock folositi asta #/file.php?id=195926 ... conectati telu la pc si rulati '.bat' apoi apasati cifra corespunzatoate pt sim unlock va va genera un cod din 8 cifre <<= asta este bagati o cartela din alta retea,iar cand va va cere sa bagati codul de retea,il bagati pe acela din 8 cifre Spor ! ! !
am reusit sa schimb startup screen-ul cu Windows Mobile 6.1 dar vreau sa schimb si primul startup screen...ala care cel putin la mine intial aparea logo orange acum apare wizard love lala...ramas de la vechiul rom. cum reusesc sa-l schimb pe asta. e din telefon tinand cont ca nu s-a schimbar odata cu update-ul la wm6.
am reusit sa inlocuiesc startup screen-ul cu Windows Mobile 6.1 cu urmatoarea imagine welcomehead.96.png - 0.14MB
o copiati in folderul Windows
asta se stia de mult. poti sa pui orice acolo cat pastrezi denumirea. si niste proportii
eu as vrea ceva sa modifice primul ecran de boot,nu asta din welcome windows
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.