E cel din dreapta de tot cred...Cam marisor...Foarte usor de furat,greu de ascuns...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
ce sa zic despre el.. e super.. aveam niste dubii in privinta procesorului, dar nu prea se simte.. in IGO(program de navigatie) se simte procesorul slab.. innebunesti pana dai zoom in sau out (compar cu pda-ul meu care are procesor la 624mhz:P), in rest merge bine. aaa. mai are o chestie misto: e stereo!! se aud super misto mp3-urile.. il vand! care vrea? 500E. e aproape nou, are cutie, cd, manual, casti, stylus de rezerva, husa...
trebuia sa apara in noiembrie daca nu ma insel, nu cred ca o sa apara la orange prea curand fiindca nu e cerere pentru pocket-pc-uri in romania, multi oameni nu stiu ce e acela un pocket pc sau un smartphone. majoritatea romanilor cumpara telefoane scumpe sau telefoane care arata bine si au camera foto. am inteles ca m3000 o sa apara in martie in romania,dar eu nu prea cred!
Se prea poate sa fie in romania dar, doar pentru angajatii orange. eu m-am chinuit sa gasesc un m500 si mi s-a spus aceeasi chestie: doar pentru angajati
gata. am primit mesaj de la un tovaras care lucreaza la orange. cica de luni incepe sa apara prin magazine, in toata tara, la pretul de 417$fara tva la abonament. Mai mult decat ma asteptam da sper sa merite. Abia astept sa "facem cunostinta".
sincer, mie nu-mi place.. nu-l vad cu nimic mai presus decat pda-ul meu care costa pe jumate si cantareste aproape pe jumate.. are in plus tastataura, telefon si 3g..:P
mah, parca topicul este despre M3000, nu M5000, asa ca lasati-o mai moale cu "luatul pe aratura" aka off-topic.
apre pe 17 in oferta orange SPV M3000 la 417$+TVA, dar pt abonament de date; cel mai mic este de 2$-5MB. pt voce o sa fie 457$, la fel ca pretul pe cartela
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.