22 aprilie 2010, 14:50:50 • actualizat 22 aprilie 2010, 14:51:41 (1 ori)
Fiecare isi alege ce stil vestimentar ii place sau ce i se potriveste mai bine.Cum ar fi ca sa iti zica cineva de pe-aici "daca vom da ochii vreodata,te rog nu te mai imbraca manelo-stiluzaur ." ? Geaca Chooper ?! Pai poate domnu' Zizou nu are muschi de aratat ca dumneata...Fiecare isi alege stilul,si mi se pare urat din partea ta sa-i ceri sa isi schimbe look-ul/stilul vestimentar pentru a-ti conveni tie cand iesi cu el..
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu postu' asta,nu am zis-o cu rautate
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Da stii ce ar fi misto? Sa ma intalnesc odata cu @Zizou,el sa fie cu plete in cap,tricou negru cu cap de morti,blugi cu lanturi si bocanci iar eu sa fiu la ciocate,pantaloni de in,tricou mulat... ) Ne-ar arata lumea cu degetu pe strada.
Nu e vorba ca "nu am muschi de aratat",ma imbrac si "normal" in multe situatii,iar geaca nu-s tampit sa o port daca mi-e cald cu ea. Cu alte cuvinte ma imbrac mereu asa cum ma simt eu bine,nu pt a arata ce muzica ascult. De exemplu nu suport nici in ruptul capului sa port cercei,piercinguri sau tatuaje,lucruri care sunt destul de des intalnite prin lumea rockerilor.
23 aprilie 2010, 00:27:48 • actualizat 23 aprilie 2010, 00:45:38 (5 ori)
Nume: Laurentiu Gabriel Varsta: 21 de ani Data nasterii: 12/01/1989 Zodie: Capricorn In prezent sunt student la facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica sectia Robotica anul II. Am ceva restante, ce sa fac imi place viata, iar facultatea asta nu e de nici o culoare usoara. Hobby-uri: party-uri, cluburile, masinile, femeile stilate (o persoana fina prin atitudine, fel de a vorbi etc, care emana inteligenta si discretie.), animatoarele si nu numai, IT&C (advanced), gadgeturi. Imi plac masinile masive (agresive), nu ma refer la Jeep-uri, mai ales japonezele. Imi place sa conduc (am permis de la 18 ani), seara dupa ora 00:00, cand nu mai e trafic, ies cu masina prin oras. Imi place marea, party-urile pe plaja, voley-ul & fotbalul. Ador sa privesc apusul de soare, sa ascult muzica pe plaja in casti. (de ex: DJ Tony Ray feat. Nicolle - Sound of Summer ). Urasc sa stau inchis in casa/apartament/camin. Ies tot timpul in oras, un tricou, o pereche de jeansi, o geaca subtire (in caz ca i se face frig unei tipe), portofelul si PPC-ul. Alerg seara si dimineata. Cand e frumos ne strangem cativa baieti/fete si mergem la basket. Bauturi preferate: vin rosu si alb, whiskey , gin, vodka, coniac, cocktailuri alcoolice (Gibson, Casablanca, Margarita etc.) si bere mai rar ( Tuborg, Beck’s, Heineken, Corona). Imi place moda, hainele de firma, incaltamintea de firma ( prefer lotto cu talpa joasa albi). Radiouri preferate : One FM, Radio Deea, Vibe FM, Kiss FM. Emisiuni radio: Kiss Fm Club Mix, Kiss Kiss in The Mix, Partydul KissFM Warm-up, Partydul KissFM TV: Cand am timp liber cel mai des ma uit pe HBO si pe canalele cu stiri CNN, Antena 3, Realitatea TV etc. Muzica: Trance, Minimal, Techno, Dance, Rap, Hip-Hop. Portaluri wap: m.antena3.ro, realitatea.mobi, facebook, m.go4it.ro si mai rar pe mobilewave.ro . Portaluri web: antena3.ro, realitatea.net, 4tuning.ro, xtrempc.ro, chip.ro, go4it.ro, gsmarena.com , mobilewave.ro . Imi place sa stiu ce se intampla in jurul meu, sa fiu la curent cu noutatile. Din acest motiv am si foarte multi prieteni.
Adevarul e ca nu prea ma pricep la autodescriere, dar totusi voi incerca sa insir ceva..Sunt increzator in fortele mele si aspir la mult mai mult, sunt o persoana sociabila, careia ii place sa zambeasca, si sa se distreze. Ma pasioneaza Astrologia, si Paranormalul.
Vezi ca paranormalu' e de la necurat. Ia aminte si nu mai citi despre extraterestrii, spirite etc. Daca ai spirite in casa cheama Preotul sa sfinteasca.
Vezi ca paranormalu' e de la necurat. Ia aminte si nu mai citi despre extraterestrii, spirite etc. Daca ai spirite in casa cheama Preotul sa sfinteasca.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.