Are cineva idee,exista vreun cod prin care pot fi aflate numerele de telefon ale apelurilor cu necunoscut? Mi se pare cam aberant dar cica exista o astfel de modalitate.
in mare,nu mai stiu cu lux de amanunte,era ceva de genul: setai devierea apelurilor catre un nr de fix(pt apeluri cu nr ascunse),memorai ora si data apelului,intrai pe un site si aia era...gaseai acolo cine te-a sunat...bine,am testat mai multi atunci,multora le-a mers,altora nu...
Pentru i900 a gasit careva vre-un cod pt LIFE TIMER, este plin netul de coduri la Samsung Omnia, dar pe asta nu l-am gasit nicaieri, desi am aflat ca ar exista
Coduri secrete pentru telefoane Nokia, SonyEricsson, Sharp, Samsung, Sagem , Motorola, LG, BenqSiemens, dar si conecatre telefon la pc si alte informatii. http://connect2wap.net/coduritelefoane.php
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.