Tuning pentru Nokia 6120 classic, Nokia in general.
839 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Tuning pentru Nokia 6120 classic, Nokia in general."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
28 mesaje
din 02/03/2010
04 martie 2010, 00:04:29
Salutare, ma uitam prin tuning, fiind pasionat de asa ceva si am observat ca nu prea avem articole legate de NOKIA. In comparatie cu masinile, Nokia poate fi comparat cu BMW'ul, se tuneaza usor si deseori prin usoare ajustari ajungi la un rezultat uimitor. Idei? Sfaturi? Si o intrebare offtopic : un program bun pentru a edita teme pentru Nokia?

MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
04 martie 2010, 10:11:08
de ce sa te chinui sa faci o tema nokia daca gasesti pe net ce vrei, daca stii unde sa cauti.
Tuning? la ce te referi? Poti sa iti hackuiesti telefonul sa ai acces la fisierele sistemului si sa modifici diferite chestii
.
P.S.: o tema instalata nu inseamna tuning!
Tuning? la ce te referi? Poti sa iti hackuiesti telefonul sa ai acces la fisierele sistemului si sa modifici diferite chestii

P.S.: o tema instalata nu inseamna tuning!

Începător
28 mesaje
din 02/03/2010
04 martie 2010, 11:34:46
stiu acest lucru dar totusi atata timp cat modifica aspectul telefonului e ceva... zi-mi te rog niste programe prin care mi-as putea hackui telefonul nokia 6120 classic si eventual ceva aplicatii daca folosesti.

MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri

Incearca sa ti-l hackuesti cu hellox(va trebui semnat).
Iar pentru aspect incearca:
-vHome
-Handy Shell
Si alte patch-uri.
Iar pentru aspect incearca:
-vHome
-Handy Shell
Si alte patch-uri.
Înapoi la Tuning
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.