Ca idee daca nu gasesti, daca delay-ul este constant, adica sa zicem +4sec pe toata durata filmului, poti folosi subtitile workshop si rezolvi in maxim 5minute ambele subtitrari. Daca delay-ul creste pe masura ce filmul merge, adica ai +2sec la inceput si ajung la +8sec pana la sfasitul filmului, mai bine cauti alta sa se potriveasca cu prima varianta, adica delay constant.
Daca nu e constant poate fi de la player. Am patit-o! In kmplayer ramanea subtitrarea in urma din ce in ce mai mult. Am bagat acelasi film in vlc si nu mai era desincronizata.
a.k.a. ReMMy ThE DeMoN SHOWCASE [img]http://mowned.com/sig/remmythedemon.jpg[/img]
Eu bag filmele pe stick si ma uit direct pt TV, dar am intalnit situatia asta, in care subtitrarea are intarziere din ce in ce mai mare. Pe computer am observat si eu in unele cazuri ce ai spus tu, dar pe tv nu stiu daca se aplica...
14 mai 2012, 13:55:21 • actualizat 14 mai 2012, 13:58:32 (1 ori)
Pe BsPlayer Pro am optiunea de a intarzia, sau accelera srt. Dar e enervant cateodata BsPlayer(+ca playerul e non free). VLC imi place mai mult, poate salva si streaming-uri, +ca e free.
xperia_x2 12-05-2012 21:46:04
Daca nu e constant poate fi de la player. Am patit-o! In kmplayer ramanea subtitrarea in urma din ce in ce mai mult. Am bagat acelasi film in vlc si nu mai era desincronizata.
kmPlayer mi-a sters un folder intreg cu filme so., nu mai vreau, si nici gnomPlayer
Am si ecateva filme la care nu gasesc nicaieri subtitrare in romana sau deloc ex: Interview With A Hitman (2012) Seeds of Destruction (2011) Mac And Devin Go To Highschool (2012) Fast Lane (2010) 3 Musketeers (2011) Kingdom of Gladiators (2011) The Underdog Knight (2008) Nu conteaza varianta (BluRay DvdRip CamRip etc) le pot face sa functioneze.
Recomandati-mi va rog niste programe pentru editare video. Vreau sa transform niste fisiere avi in 3gp sau mp4. Am incercat cu Xilosoft dar nu il face decat doua minute, imi zice sa ma inregistrez si sa cumpar licenta. Ceva programe free licence ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.