21 mai 2007, 11:21:41 • actualizat 21 mai 2007, 11:22:24 (1 ori)
cine ma ajuta s pe mine ,am facut niste filme la cineva si probabil nu are codecuri ptr.subtritatre de tip .sub,le citeste doar pe cele cu format .srt. cum fac sa-convertesc cumva subtitrara din sub in srt ,este posibil? deci filmu se vede da nu si subtitrarea!!
poti lua subtitrarea de pe net sau sa faci rost de codecuri
eu ma refer la codecurile de DVD ,deci cand vreau sa fac un film cu subtitrare vreau sa le pun in format .srt,ca nu toate filmele au subtitrarile ..srt sunt si .sub Cum fac sa le transform din .sub in .srt?
Am descarcat si eu filmu asta(The.Exorcism.Of.Emily.Rose.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND),da are subtitrarea in engleza.Am cautat si pe softpedia si tot in engleza e.Ce as putea sa fac sa am titrare in romana?
poti lua subtitrarea de pe net sau sa faci rost de codecuri
eu ma refer la codecurile de DVD ,deci cand vreau sa fac un film cu subtitrare vreau sa le pun in format .srt,ca nu toate filmele au subtitrarile ..srt sunt si .sub Cum fac sa le transform din .sub in .srt?
din cate zici, sa inteleg ca vrei sa faci un DVD compatibil cu un DVD-player, in cazul asta nu e de ajuns sa bag titrarea pe dvd, trebuie sa faci dvd-ul cu DVD WorkShop 2... acum daca nu am inteles eu bine si vrei sa faci un dvd cu mai multe filme DivX, pt dvd player care recunoaste asta, ala iti ia si titrarile in orice format ar fi(.srt, .txt, .sub) daca nu, foloseste Subtitle Workshop si converteste-le in ce format vrei...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.