Am windows 7 si vreau sa imi schimb softul pe telefon.. Am un 6.5 de pe modaco` .. si nu imi place cum merge .. ! Vreau sa imi pun inapoi 6.1 si nu stiu cum sa fac , ce soft imi trebe si cum sa fac pe win7 ?
07 ianuarie 2010, 18:55:20 • actualizat 07 ianuarie 2010, 18:56:14 (1 ori)
cred ca are Samsung i900, din moment ce suntem in aria Samsung Omnia,dar nu conteaza asta.
cum a mai zis si Phenomen, instaleaza Windows XP, pe Vista cel putin stiu ca e putin complicat sa instalezi driverul USB si sa kill-aresti un proces, ceea ce denoda ca e o metoda foarte riscanta fiindca nu asigura o reusita de 100%, avand un procentaj chiar foarte mic.. iar pe windows 7, ia-ti gandul pt moment..
O sa te certe administratorii. Ai deschis un topic degeaba si ceri niste informatii care au fost postate de cel putin 10 ori in topicul update rom samsung omnia (si cel putin de 2 ori in ultima saptamana).
Da, se poate de pe Windows 7, citeste acolo si o sa vezi cum.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.