13 ianuarie 2010, 17:09:10 • actualizat 13 ianuarie 2010, 19:40:55 (1 ori)
dannytelo - posteaza tema ca sa vad despre ce-i vorba, daca e la alta rezolutie cel mai probabil trebuie redimensionate toate imaginile - cred ca astea sunt imaginile puse de tine dar nu se vedeau
13 ianuarie 2010, 22:36:09 • actualizat 13 ianuarie 2010, 22:37:31 (1 ori)
maja, am instalat ult. vers wad si ca tema am wm7 modificat. cand apas pe start si porma programs, imi da o eroare "the file 'folderStartPgm' cannot pe opened. cu ce program sa asociez sau ce sa inst. sa imi deschida rubrica programs... ?
14 ianuarie 2010, 12:05:18 • actualizat 14 ianuarie 2010, 12:22:25 (2 ori)
@andreipack: trebuie sa iei folderStartPgm si sa-l pui undeva de unde stii ca nu-l mai muti, ca sa-l ai tot timpul acolo, de ex. in folderul de instalare din Program Files. Pe urma in Author Mode tii apasat pe Programs din Start, dai Properties/Script/Launch a program... si aici la Launch a program cauti exe-ul (de care ziceam mai devreme) unde l-ai pus ca sa ti-l deschida.
Tema de mai sus e pentru VGA (e facuta de Rajivsahi, sau cum se numea tipul), si nu merge pe Omnia... parca pana la urma a facut si o versiune QVGA, dar ideea e ca nu e pentru WQVGA.
14 ianuarie 2010, 12:19:04 • actualizat 14 ianuarie 2010, 12:23:55 (1 ori)
maja_ro 13-01-2010 17:09:10
dannytelo - posteaza tema ca sa vad despre ce-i vorba, daca e la alta rezolutie cel mai probabil trebuie redimensionate toate imaginile - cred ca astea sunt imaginile puse de tine dar nu se vedeau
da am sa verific de acasa, aici la munca nici eu nu pot vedea vreo imagine, doar le vad ca sunt atasate in post cu un X dar nu le vad la nimeni. Am sa verific. Merci,
steff195 14-01-2010 12:05:18
Tema de mai sus e pentru VGA (daca e facuta de Rashivaji, sau cum se numea tipul) mi se pare, si nu merge pe Omnia... parca pana la urma a facut si o versiune QVGA, dar ideea e ca nu e pentru WQVGA.
Da steff asa este, de Rajiv este facuta tema, am vb si cu el si a spus ca incearca sa faca si pentru WQVGA, doar ca-i trebui destul de mult timp liber pt asta, astept.... poate o sa reuseasca el sau Maja. Mie imi place mult tema asta, sa intru in my computer si sa vad partitile exact ca pe win 7 pc
sal din nou, maja as avea o rugaminte daca imi permiti si se poate eu am downoaldat unele teme in format zip, le dezarhivez si imi da alte foldere cu imagini si etc..., cum fac cu tema acea sa o pot instala ? ca de nu am incercat in mi de feluri si nimic. cum o adun, nush cum sa ma exprim, tu o faci ca printr-un click sa se instaleze in folderul ...theme, cum o pot face si eu asa tema? nu o scot nici-cum la capat, multumesc.
borfas - dupa ce dezarhivezi trebuie sa copiezi folderul in folderul teme din locul unde ai instalat wad2, apoi in wad dai change theme si o sa apara si tema adaugata de tine in lista, trebuie s-o selectezi - daca nu apare noua tema in lista atunci apesi menu si scan for themes si ar trebui sa o gaseasca - ca sa faci o tema sa se instaleze cu un singur click atunci dupa ce ai pus la punct tema si functioneaza perfect trebuie sa intrii asa: settings/general/export theme si apoi alegi un nume pentru tema si locul unde sa o exporte......pe urma intrii acolo unde ai ales s-o exporti si trebuie sa gasesti un fisier cu extensia wadesktop, este tema care printr-un simplu click pe ea se va instala(importa) - din lipsa de timp nu mai stau sa atasez imagini...daca tot nu reusesti o sa-mi rup din timp si pun si imagini
dannytelo - tema aia imi ia foarte mult timp s-o realizez, daca as avea doua zile la dispozitie cred ca as putea s-o fac insa cum lucrez pana tarziu imi poate lua si o luna
P.S. incepand cu 1 februarie, timp de vreo 5 saptamani n-o sa prea am timp, trebuie sa ma pun sa citesc codul rutier, mi-a fost suspendat permisul pentru viteza
maja_ro cu prima explicatie am incercat de o mie de ori si nu imi vede tema chiar daca o copiez acolo sau dau search teme, ultima solutie voi incerca sa fac tema printr-un simplu click cum mi-ai explicat tu, multumesc maja.
dannytelo - tema aia imi ia foarte mult timp s-o realizez, daca as avea doua zile la dispozitie cred ca as putea s-o fac insa cum lucrez pana tarziu imi poate lua si o luna
Ok, am inteles...asteptam! cei care o vor, daca nu reuseste rajiv pana atunci, spunea ca o sa fie gata cam pe luni.... am sa va anunt.
Pai daca ai tema o copiezi undeva in My storage de unde sa nu o stergi dupa care pur si simplu dau click pe ea si te va intreba unde sa o instalezi...o instalezi in wisbar advance desktop si anume in themes...dupa aceea iti va spune ca s-a instalat....dar inainte sa faci asta trebuie sa ai rulat wad`ul pentru a ti se creea folderul themes....apoi mergi pe ecranul principal unde ai wad`ul si ti apasat pe el, selectezi change theme si alegi tema respectiva dupa care ii dai set as portrait theme si cam atat...sper ca ti-am fost de folos....
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.