Bun venit pe topicul dedicat "Smartphone's Acer"
Rog pe toti cei ce detin un asemenea telefon-smartphone sa posteze aici orice legat de Acer smartphone.
Am sa incep cu telefonul detinut de mine de recent timp un Acer S200 ;
Pot spune ca este foarte rapid datorita procesorului de 1GHz QUALCOMM type QSD8250 si memoriei bunisoare 256 RAM type SDRAM si 512 ROM type NAND; Afisajul este zic eu bun pe 16 Bits type TFT-LCD oriz : 480 Pixels, vert : 800 Pixels; In pachetul de vanzare nu are inclus card de memorie asa ca am fost nevoit sa mi cumpar unul type MicroSD de 8G la pretul de 19.9 euro; Inca un atuu f bun este viteza f mare de citire scriere pe card prin conectarea la PC in mod citire card la mine scrie lecteur de carte pt ca e in franceza meniul. Pozele la lumina sunt acceptabile pe timp intunecat sunt f slabe calitativ, insa partea video este f buna inregistrand secvente video f reusite in format mp4 cu 640x480 si 30fps.
Mentionez ca l am cumparat din paris si este pe SFR franta la pretul de 350 euro fara abonament.
Pentru cei interesati postez aici un update de firmware : Update firmware Acer S200
ftp://ftp.work.acer-euro.com/smartphone/s200/os_images
Cine detine un program de decodat acer s200 rog sa mi dea si mie o idee
Multumesc anticipat si va urez Sarbatori Fericite! La Multi Ani!
Decodare & Update Smartphone's Acer
712 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "Decodare & Update Smartphone's Acer"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
7 mesaje
din 29/12/2009
30 decembrie 2009, 19:07:42
Revin cu cateva detalii despre acest smartphone:
- specificatiile nu le mai prezint deoarece le gasiti usor pe google;
Voiam doar sa va spun ca am instalat o sumedenie de programe si merg f bine exp.: totalcommander, coreplayer, kinomaplayer, garmin, media center, nitrogen, winvibepro, divx player, pocket converter, adobe flash lite, pocket rar, adobe reader 2.0, you toube, yahoo messenger,kms8;
Despre garmin pot spune ca merge f bine , precizie f buna nu pierde semnalul in conditii f grele ( am mers pe autostrada in italia in conditii f grele ningea f abundent de nu se vedea la cativa metri in fata asta prin alpi apoi a inceput ploaie puternica de nu se vedea nik dar totusi semnalul nu a cazut; Daca doriti mai multe informatii ma gasiti pe yahoo la adresa surdu_petru;
Internetul mrerge f rapid comparativ cu nokia n95 pe care inca il mai detin, la fel garminul ruleaza f rapid comparativ cu n95.
Eu incerc sa gasesc un program, soft pentru decodare deoarece momentan sunt in franta si nu mi merge decat pe SFR granta. In speranta ca mi veti citi topicul si poate totusi cineva detine un astfel de soft va multumesc anticipat si va urez inca o data sarbatori fericite!
- specificatiile nu le mai prezint deoarece le gasiti usor pe google;
Voiam doar sa va spun ca am instalat o sumedenie de programe si merg f bine exp.: totalcommander, coreplayer, kinomaplayer, garmin, media center, nitrogen, winvibepro, divx player, pocket converter, adobe flash lite, pocket rar, adobe reader 2.0, you toube, yahoo messenger,kms8;
Despre garmin pot spune ca merge f bine , precizie f buna nu pierde semnalul in conditii f grele ( am mers pe autostrada in italia in conditii f grele ningea f abundent de nu se vedea la cativa metri in fata asta prin alpi apoi a inceput ploaie puternica de nu se vedea nik dar totusi semnalul nu a cazut; Daca doriti mai multe informatii ma gasiti pe yahoo la adresa surdu_petru;
Internetul mrerge f rapid comparativ cu nokia n95 pe care inca il mai detin, la fel garminul ruleaza f rapid comparativ cu n95.
Eu incerc sa gasesc un program, soft pentru decodare deoarece momentan sunt in franta si nu mi merge decat pe SFR granta. In speranta ca mi veti citi topicul si poate totusi cineva detine un astfel de soft va multumesc anticipat si va urez inca o data sarbatori fericite!
Începător
7 mesaje
din 29/12/2009
05 ianuarie 2010, 00:13:25
Revin cu multumiri pentru toti acei ce au dorit sa ma ajute.
Pana la urma m am descurcat singur normal cu ajutorul google.
Se decodeaza relativ foarte usor si este gratis.
Pentru doritori voi posta solutia. Bafta multa!
Pana la urma m am descurcat singur normal cu ajutorul google.
Se decodeaza relativ foarte usor si este gratis.
Pentru doritori voi posta solutia. Bafta multa!
Înapoi la Discuții tehnice Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.