[b]Probleme joystick la un I-Mate SP3 i....[/b]
156 vizualizări
0 răspunsuri
Linkuri topic "[b]Probleme joystick la un I-Mate SP3 i....[/b]"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
1 mesaje
din 08/10/2009
30 noiembrie 2009, 12:13:08
Am un I-mate SP3 i , cu Windows SE 2003 . de circa 8 luni.Acum 2 zile , dintr-o data , joystickul nu a mai vrut sa functioneza corect pe directie sus si stanga , adica dintr-o incercare din 10 , il nimeresc sa mearga momentan! Mai precizez ca nu s-a fortat cu miscare lui , s-a umblat corect cu el si dupa cum am spus mai sus , cateodata merge , deci nu este defect total ! Am desfacut telefonul bucati , gandindu-ma ca a intrat ceva mizerie la el , cu gandul sa-l curat , dar nici o sansa : este capsulat si prins pe o folie ce mai are si cele 2 taste soft!Am montat telefonul inapoi si il folosesc asa , dar este suparatoare problema ! Daca cineva are idee unde as putea gasi unul de cumparat sau ce as mai putea sa-i fac sa functioneze , ii raman recunoscator !!
Înapoi la Discuții tehnice Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.