Am si eu nevoie de un sfat:Am un se w660 cu ecran spart se vede doar jumatatea de jos a ecranului telefonul este blocat pe orange are meniul orange , camera este terminata nu se mai poate face nicio poza pentru ca iese in ceata si ultima problema ar fi ca in ultimul timp nu mai functioneaza incarcarea bateriei in mod normal , trebuie ceva efort pana sa reusesc sa gasesc pozitia ca sa mearga incarcarea in mod continuu
Ce credeti s-ar merita sa pun un ecran nou care ma costa cam 80 pana in 100 ron pentru ca eu vreau sa-l folosesc pentru muzica si jocuri
Sony Ericsson W660i
2 031 vizualizări
63 răspunsuri
Linkuri topic "Sony Ericsson W660i"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
30 august 2010, 17:10:31 • actualizat 30 august 2010, 17:10:39 (1 ori)
Eu zic ca merita.
Problema cu incarcarea este de la mufa. Incearca sa o cureti cu alcool (izopropilic de preferat). Daca vrei sa asculti muzica, un sony ericsson e tot ce iti trebuie
Problema cu incarcarea este de la mufa. Incearca sa o cureti cu alcool (izopropilic de preferat). Daca vrei sa asculti muzica, un sony ericsson e tot ce iti trebuie
Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0
Rom : Stock 7.0
MW Veteran
683 mesaje
din 09/02/2009
10 aprecieri
MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
23 februarie 2011, 00:02:10
Pe unde gasesc un adaptor pentru mufa jack de 3,5?
Înapoi la Sony & Ericsson
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Opera Mini