08 mai 2012, 13:10:58 • actualizat 08 mai 2012, 19:26:47 (4 ori)
Vad ca iar a scos un update, ieri... o sa-l bag imediat si eu, cu build-ul anterior nu imi merge sync-ul la contacte pe gmail (sa probezi si tu asta daca folosesti si sa-mi zici daca la tine merge). Rom-ul mai are pe alocuri unele momente de "plictiseala" dar pe ansamblu merge bine. Uite si niste screenshot-uri de la mine:
Ideala pentru noi e folosirea partitiei ext3 de pe card cand memoria interna se umple de aplicatii; rom-ul are inclusa aplicatia Links2SD care merge foarte bine, nu mai e nevoie de scripturi apps2sd care iti dau telefonul peste cap dupa instalare.
LE: am bagat si eu ultima versiune (vad a Link2SD nu mai este inclus asa ca trebuie luat de pe market). Imi merge sync-ul deci s-a rezolvat si problema asta; consumul de baterie pare o idee mai mare. Atunci cand conectezi telefonul la pc se cam da peste cap procentajul bateriei din cauza incarcarii cu voltajul mai scazut din usb... cred ca e nevoie de o incarcare completa prin charger apoi un clear battery stats din recovery. Rom-ul merge perfect cu system partition de 200MB si 5MB cache. Ca sa setezi butonul hardware de end call sa inchida apelul trebuie mers in Settings>Accesibility si bifata optiunea de acolo.
Eu cred ca mai astept o vreme. Din ce-am citit am vazut ca mai are hibe si fiindca nu prea am timp sa caut rezolvari,spun pas deocamdata pana apare o versiune mai stabila. Imi pare rau ca te-am lasat singur pe baricade. Te citesc in continuare.
Desktop: i7 6700k: Liquid Cooler NZXT Kraken X62 280mm/ Mobo Asus Strix Z270F Gaming/ Ram:GeIL's DDR4 EVO X 16GB/ Video: Asus Strix GTX 1080 Gaming 8GB/ Stocare:SSD Samsung 960 EVO Series 250GB m2 SSD Kingston 128GB,SSD Samsung 850 EVO 250GB + 1TB HDD Lighting: NZXT HUE+ RGB / Fan: NZXT Aer RGB/ Case: Silverstone Primera pm01w-RGB/ Sursa: Corsair HX850i Platinum / Laptop:Alienware 17 R2 (touchscreen) GTX 980M/ 1x1TB HDD/ 2x256GB SSD 16GB DDR3 Phone: Galaxy S7 Edge
Ideala pentru noi e folosirea partitiei ext3 de pe card cand memoria interna se umple de aplicatii; rom-ul are inclusa aplicatia Links2SD care merge foarte bine, nu mai e nevoie de scripturi apps2sd care iti dau telefonul peste cap dupa instalare.
Sal Alecs, de cand am One S-ul , m-am bagat sa pun si eu versiune de nand pe HD2,dar am facut treaba cu partitia pe card in CWM cu 1024 si swap 0 dar mie tot imi arata ca mai am putina memorie libera,mai exact vreo 7 MB, si asta numai dupa cateva aplicatii instalate, acel 1 GB de memorie ce l-am alocat nu-l mai vad nicaieri,chiar si la spatiul total pe card nu mai arata acel 1 GB ,stiu ca e normal sa nu-l arate ,dar nici sa-mi mareasca memoria nu o face, si multi am vazut ca nu o dau de cap,nu stiu care e ideea, ms anticipat.
21 mai 2012, 17:12:20 • actualizat 21 mai 2012, 17:13:32 (2 ori)
Pai e simplu, rom-ul pe care il ai nu vede partitia ext pentru ca nu are activat apps2sd. Ai doua posibilitati: instalezi un script apps2sd via cwm (mai riscant, uneori da rateuri) sau instalezi aplicatia Links2SD din Play Store. Cand o deschizi prima data va crea singura scriptul necesar si va "monta" in rom partitia ext dupa primul reboot(cand iti apare mesajul care te intreaba ce partitie ai sa selectezi ext3, pentru ca ext-ul creat din CWM este ext3). Apoi muti manual aplicatiile dorite pe SD (pe SD insemnand ca le duce in ext).
A incercat cineva CWM Ext4 Recovery si NativeSDmultiboot? Sunt fantastice... poti boota mai multe rom-uri din card, mai exact instalate in partitia sau partitiile ext ale acestuia. Pe nand am CyanMobileX GB, probabil cel mai customizabil rom android creat vreodata iar pe ext am Pacman Leo v1 Jellybean... tot umblu intre unul si celalalt sa vad diferente de viteza intre nand si sd si pot spune ca romul din sd ext e cam la fel de rapid ca celdin nand, ba parca ia si mai putina baterie. Avantajele romurilor pe SD ext? In primul rand, poti testa usor cate romuri vrei fara a te atinge de cel din nand... asa ca daca te hotarasti sa treci pe alt rom vezi intai cum e instalandu-l pe ext. Installer-ul Aroma ofera acum toate facilitatile necesare build-urilor care pot fi instalate pe nand si pe sd-ext.
Incredibil ce se intampla pe HD2... sa avem Jellybean 99% functional pe el in timp ce ultimele smartphone-uri de pe piata au de asteptat luni bune update-ul.
Salut tuturor. Acesta e primul meu post dar va urmaresc mereu. Vreau sa ma sfatuiti si pe mine ce android sa imi instalez. Ma intereseaza in mod deosebit sa manance ram cat mai putin si sa tina cat mai mult bateria. Am avut instalat icecream sandwich si ma tinea cel mult o zi, iar in prezent rulez coredroid v3.7 cu partitie ext4 pe sd card si ma tine 16 ore cel mult. Multumesc si sunteti cei mai tari
Stii care e secretul? Bateriile HD2-urilor noastre sunt epuizate... acest telefon e produs in 2009, asadar bateria e invechita nu doar din cauza utilizarii intensive ci si din cauza ca durata ei de viata se apropie de sfarsit. Partea proasta e ca si daca iti cumperi o baterie noua, originala, abia daca vei observa vreo imbunatatire.... pentru ca si respectiva baterie este produsa cel mai probabil in urma cu 3 ani, iar bateriile noi, nefolosite mult timp, isi pierd capacitatea de stocare. In concluzie cam orice rom android incerci bateria se duce repede oricum, in unele cazuri mai rapid, alteori ceva mai lent. Eu acum am ajuns sa pierd chiar si peste 20% din baterie in cursul noptii cand telul e in standby. Ca rom-uri iti recomand CyanMobileX-GB (rom super customizabil), decent cu bateria, sau Pacman v1.1 JB (cel mai avansat rom Jellybean).
Ca rom-uri iti recomand CyanMobileX-GB (rom super customizabil), decent cu bateria, sau Pacman v1.1 JB (cel mai avansat rom Jellybean).
Am incercat amandoua romurile si imi place la nebunie CyanMobileX-GB, ma inteleg foarte bine cu el, e super ok. Celalalt mi s-aparut cam complicat, nu ma impac cu el. am folosit NativeSD installation. eu preferam sa instalez romul in NAND, dar nu stiu cum sa fac.am downladat 4EXT Recovery pt NAND, dar nu am stiut ce sa fac mai departe. asa ca am ales 4EXT Recovery pt SD, si l-am instalat. Cum crezi ca e mai bine: SD sau NAND? Multumesc mult pt sfaturi, sunt f multumit de indrumarea pe care mi-ai dat-o. Stima
Recovery se instaleaza pe nand daca folosesti un android nand. Recovery-ul SD e facut pentru metoda nativeSD, nu intru in detalii. Cauta programul HD2 Nand Toolkit pe xda, cu el instalezi usor un Recovery in nand, nu pot pune link momentan.
In alta ordine de idei, am instalat Windows Phone 7.8 si am ramas masca la o faza: merge functia Video-out pe hd2! Rom-ul pe care il am are totul pregatit pentru aceasta functie, tot ce trebuie facut e sa mai instalezi un driver in pc si un programel. Chiar acum in timp ce scriu acest post (de pe tel) vad pe laptop tot ce fac in tel.
01 noiembrie 2012, 19:09:25 • actualizat 01 noiembrie 2012, 19:12:55 (1 ori)
Alecs 31-10-2012 23:40:53
In alta ordine de idei, am instalat Windows Phone 7.8 si am ramas masca la o faza: merge functia Video-out pe hd2! Rom-ul pe care il am are totul pregatit pentru aceasta functie, tot ce trebuie facut e sa mai instalezi un driver in pc si un programel. Chiar acum in timp ce scriu acest post (de pe tel) vad pe laptop tot ce fac in tel.
Este ok windows phone 7.8? adica ma refer din toate punctele de vedere. si e buna si functia de tv-out, dar oricum e folosita mai rar, vorbesc in dreptul meu. important e sa nu aibe bug-uri, sa se miste bine. Eu am folosit windows 6.5 doar pe batranul samsung omnia, asa ca nu stiu multe despre windows 7.8 sau windows 8
Long life... HD2: Android 1.x , 2.x , 3.x , 4.x Windows Phone 6.5 / 7 / 7.5 si mai nou WP8 ! Meego,Maemo,Ubuntu, etc. Ce mai lipseste ? iOS ?! Pana de revelion este al meu !
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Cu WP8 va fi mai greu ca pana acum, sunt foarte multe obstacole de depasit si nu stiu cine va investi timp in acest proiect. WP8 e o platforma noua care cere drivere noi, iar pentru HD2 aceste drivere vor trebui scrise in mare parte manual, lucru extrem de greu in lipsa datasheet-urilor hardware de la htc. Cotulla abia a reusit sa faca display-ul functional pana acum, cea mai multa munca depunand-o nu la OS-ul in sine ci la o noua versiune de Magldr cu care sa poata boota de pe card (WP8 nu stie de memoria nand, asa ca daca vom avea parte de vreun build cat de cat functional pe viitor, va fi un build SD).
Stii care e secretul? Bateriile HD2-urilor noastre sunt epuizate... acest telefon e produs in 2009, asadar bateria e invechita nu doar din cauza utilizarii intensive ci si din cauza ca durata ei de viata se apropie de sfarsit.
Si totusi bateria la al meu inca duce. N-am sesizat o diferenta mare intre cum e acum si cum era de noua. Incontestabil,hTC HD2 a fost cel mai bun telefon,incredibil de performant pentru anul cand a fost produs.
Desktop: i7 6700k: Liquid Cooler NZXT Kraken X62 280mm/ Mobo Asus Strix Z270F Gaming/ Ram:GeIL's DDR4 EVO X 16GB/ Video: Asus Strix GTX 1080 Gaming 8GB/ Stocare:SSD Samsung 960 EVO Series 250GB m2 SSD Kingston 128GB,SSD Samsung 850 EVO 250GB + 1TB HDD Lighting: NZXT HUE+ RGB / Fan: NZXT Aer RGB/ Case: Silverstone Primera pm01w-RGB/ Sursa: Corsair HX850i Platinum / Laptop:Alienware 17 R2 (touchscreen) GTX 980M/ 1x1TB HDD/ 2x256GB SSD 16GB DDR3 Phone: Galaxy S7 Edge
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.