HTC HD2
87 147 vizualizări
3 267 răspunsuri
Linkuri topic "HTC HD2"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
35 mesaje
din 21/12/2008
22 mai 2011, 20:00:54
Salutare baieti(si fete!).Am o problema cu HTC-ul meu si poate ma puteti ajuta. De vreo ora nu mai vrea sa aprinda!!! L_am incarcat imi arata ca e ful(pe beculetul de sus)se aprind luminitele de la clapele de jos dar el nu vrea sa se lumineze.Ce credeti, trebuie sa-l duc la service?
MW Addicted
1823 mesaje
din 24/06/2006
3 aprecieri
24 mai 2011, 21:33:30
nu inca. incearca intai cu hard reset, si daca nu merge, o resoftare.
SGS2
MW Liker
57 mesaje
din 25/07/2010
25 mai 2011, 21:34:54 • actualizat 25 mai 2011, 21:35:34 (1 ori)
Am primit un Incredible S de ziua mea,asa ca HD2 sta in sertar,daca este cineva interesat il dau cu 1100 RON Bucuresti.YM.cristi_rg
MW Luver
141 mesaje
din 20/12/2008
28 mai 2011, 01:02:06 • actualizat 29 mai 2011, 01:55:50 (1 ori)
Sal baieti! Nu stiu daca a-ti aflat despre asta : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1094372 ,e vorba despre [25-MAY][RAM] Portadroid SuperRAM GB v1.0 [kernel:tytung], mai mult o sa gasiti despre asta daca intrati acolo si cititi pik, eu spre exemplu am facut ce spune acolo,am descarcat rom-ul Oxygen si merge mai bine prin formula descrisa acolo decat orice sd-rom incercat pana acum. Merge absolut totul si este f rapid. Respect!
Bateria sta foarte bine,dimineata scos de la incarcat,utilizat net prin wifi,cam 2 ore,plus vorbit ,ca in week-end am minutele gratuite,plus instalat aplicatii si mai am baterie 68% ,e excelent,ceea ce inainte deja il aveam in priza la ora asta si este 0:54h.Buna treaba ce au putut face baietii astia de pe xda! Respect
Bateria sta foarte bine,dimineata scos de la incarcat,utilizat net prin wifi,cam 2 ore,plus vorbit ,ca in week-end am minutele gratuite,plus instalat aplicatii si mai am baterie 68% ,e excelent,ceea ce inainte deja il aveam in priza la ora asta si este 0:54h.Buna treaba ce au putut face baietii astia de pe xda! Respect
MW Addicted
1823 mesaje
din 24/06/2006
3 aprecieri
29 mai 2011, 13:01:05
deci e vorba de android
.
.
SGS2
MW Luver
130 mesaje
din 27/12/2009
30 mai 2011, 12:30:08
@iceman1
Am incercat si eu Portradoidul insa am o problema la cel de-al doilea boot: imi ramane blocat pe ecranul negru, pe ultima linie avand scris: Jumping to kernel (custom)...
Tre' sa-mi pun in prealabil o anumita versiune de kernel?
Am incercat si eu Portradoidul insa am o problema la cel de-al doilea boot: imi ramane blocat pe ecranul negru, pe ultima linie avand scris: Jumping to kernel (custom)...
Tre' sa-mi pun in prealabil o anumita versiune de kernel?
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Si totusi am si eu o nelamurire: cat ram liber ramane pentru aplicatii la build-urile de Android care se incarca pe RAM? Am trecut si eu la Android nand si am pe card un rom DesireHD-RAM si ma gandesc daca sa il flashuiesc sau nu...
MW Lurker
340 mesaje
din 29/11/2008
30 mai 2011, 19:36:28 • actualizat 30 mai 2011, 22:01:51 (2 ori)
iceman, poti da te rog si niste detalii? Chiar ieri m-am jucat cu un Samsung Galaxy si parca as trece din nou la Android. De fapt, inca il mai am pe card (MCCM SE V3.4 FroyoStone Sense) insa durata mica de viata a acumulatorului ma dispera.
iceman, poti da te rog si niste detalii? Chiar ieri m-am jucat cu un Samsung Galaxy si parca as trece din nou la Android. De fapt, inca il mai am pe card (MCCM SE V3.4 FroyoStone Sense) insa durata mica de viata a acumulatorului ma dispera.
Am citit pe xda si in general utilizatorii sint multumiti.
As vrea sa intreb pentru ca sint cam profan in Android si nu sint convins ca inteleg exact ce vrea sa spuna, deci:
- trebuie sa copiez fisierele din Portadroid intr-un "Android" folder pe SD card;
- Apoi trebuie sa copiez fisierele "META-INF" si "system" de pe Android ROM ( care rom ar fi indicat?) in "/Android/root/" sub-folder;
- editez "startup.txt" in linie de comanda (sper ca am inteles bine) (ported_rom=desire) - se scrie cu paranteze sau fara paranteze?
- Apoi, din Win, rulez CLRCAD.exe si apoi haret.exe
Din acest build, MCCM SE V3.4 FroyoStone Sense http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=841644 , pot pastra ceva? Din cite imi amintesc, buildul acesta lucra cu Froyo, acum e vorba de Gingerbread. Daca nu, ar trebui downlodat un build de aici: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=971904 ? Daca da, care dintre ele: Oxygen v2.1.3 GSM sau Oxygen v2.1.3 CDMA? Daca nu, imi puteti recomanda un altul?
Multumesc anticipat.
Gata, am rezolvat... totul a mers surprinzator de usor.
Am citit pe xda si in general utilizatorii sint multumiti.
As vrea sa intreb pentru ca sint cam profan in Android si nu sint convins ca inteleg exact ce vrea sa spuna, deci:
- trebuie sa copiez fisierele din Portadroid intr-un "Android" folder pe SD card;
- Apoi trebuie sa copiez fisierele "META-INF" si "system" de pe Android ROM ( care rom ar fi indicat?) in "/Android/root/" sub-folder;
- editez "startup.txt" in linie de comanda (sper ca am inteles bine) (ported_rom=desire) - se scrie cu paranteze sau fara paranteze?
- Apoi, din Win, rulez CLRCAD.exe si apoi haret.exe
Din acest build, MCCM SE V3.4 FroyoStone Sense http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=841644 , pot pastra ceva? Din cite imi amintesc, buildul acesta lucra cu Froyo, acum e vorba de Gingerbread. Daca nu, ar trebui downlodat un build de aici: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=971904 ? Daca da, care dintre ele: Oxygen v2.1.3 GSM sau Oxygen v2.1.3 CDMA? Daca nu, imi puteti recomanda un altul?
Multumesc anticipat.
Gata, am rezolvat... totul a mers surprinzator de usor.
MW Luver
141 mesaje
din 20/12/2008
30 mai 2011, 22:31:43
@decebal, chiar ma pregateam sa scriu acum, dupa care am vazut ca ai rezolvat,nu am prea mult timp liber in timpul saptamanii, mai mult in week-end butonez mult telefonu.
Exact cum ai scris ,asta trebuie facut,ai inteles destul de bine,numai ca la mine nu a mai fost nevoie sa editez startup.txt,a mers ca uns din prima ca si cum era un build oarecare. Iar eu am folosit Oxygen GSM ,nu CDMA!
@porcelin, versiunea care am pus-o e Oxygen GSM,se gaseste aici http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=971904 ,in rest de acolo copiezi numai fisierele META-INF si SYSTEM si le pui in folderul ROOT din Android,apoi,din Win, rulezi CLRCAD.exe si apoi haret.exe!!Bafta
Respect!
Exact cum ai scris ,asta trebuie facut,ai inteles destul de bine,numai ca la mine nu a mai fost nevoie sa editez startup.txt,a mers ca uns din prima ca si cum era un build oarecare. Iar eu am folosit Oxygen GSM ,nu CDMA!
@porcelin, versiunea care am pus-o e Oxygen GSM,se gaseste aici http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=971904 ,in rest de acolo copiezi numai fisierele META-INF si SYSTEM si le pui in folderul ROOT din Android,apoi,din Win, rulezi CLRCAD.exe si apoi haret.exe!!Bafta
Respect!
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
Symbian
am instalat si eu un cyanogen v7,insa observ ca este acelasi consum excesiv de baterie.scos de la incarcat dimineata la 7 si acum (09:35) mai am 87% baterie.oare sa incerc alt build?
MW Lurker
340 mesaje
din 29/11/2008
31 mai 2011, 10:01:03
Buildul pe care l+am incercat eu (postat mai sus) pare ca are un consum la fel de mare. Aseara la 23.30 aveam 85% baterie, azi dimineata la ora 6 mai aveam 28%. Si nu am facut nimic in acest timp. Inca mai testez.
iceman, se poate pune interfata lui HTC Desire? Cea care apare standard nu imi place prea mult. In al doilea rind, vad ca nu merge sa caut in agenda pe cineva doar tastind primele litere ale numelui. Trebuie sa intru in agenda si sa derulez acolo pina ma plictisesc. Este vreo setare cumva?
iceman, se poate pune interfata lui HTC Desire? Cea care apare standard nu imi place prea mult. In al doilea rind, vad ca nu merge sa caut in agenda pe cineva doar tastind primele litere ale numelui. Trebuie sa intru in agenda si sa derulez acolo pina ma plictisesc. Este vreo setare cumva?
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
Android 2.3.4
Datimi ai mie o denumire de aplicatie pentru captura de ecran in adroid
Începător
5 mesaje
din 08/05/2011
31 mai 2011, 14:10:43
ma poate ajuta si pe mn cineva pana la urma cu un android bun, sau cu un link spre un android bun pt SD. stima
MW Lurker
340 mesaje
din 29/11/2008
31 mai 2011, 15:10:37
Cosmo, incearca screenshot: https://market.android.com/details?id=com.geeksoft.screenshot&feature=search_result
L-am incercat, merge insa poate tu vrei mai mult.
L-am incercat, merge insa poate tu vrei mai mult.
MW Luver
130 mesaje
din 27/12/2009
31 mai 2011, 16:37:29
@iceman1
Mersi! N-am citit cu atentie si copiam fisierele direct in Androit si nu in Android/Root.
Mersi! N-am citit cu atentie si copiam fisierele direct in Androit si nu in Android/Root.
Înapoi la HTC Touch Series
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.