Animatii Help
163 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Animatii Help"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
26 mesaje
din 12/09/2009
06 octombrie 2009, 19:29:27
Am un smartphone cu wm5 instalat si am incercat sa setez o animatie cu extensia .gif ca imagine fundal si nu se misca aveti idee de ce nu se misca ca la celelalte telefoane ? trebuie sa instalez ceva in plus in telefon sau nu merge pe smartphone animatiile ? mentionez cand dau sa le vad se misca dar cand setez una ca inagine fundal nu se misca deloc ... plsss careva
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
06 octombrie 2009, 19:45:05
Raspunsul e cat se poate de usor , pe windows mobile nu se pot pune imagini animate.
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
06 octombrie 2009, 19:53:43
si totusi...pe wm smarthpone era un program care permitea teme animate. stiu ca l-am probat. dar am uitat cum ii zice,dar SIGUR este. pentru PPC nu stiu....
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Începător
26 mesaje
din 12/09/2009
06 octombrie 2009, 23:31:20
ms pt. raspuns dar totusi cum se cheama prog. respectiv
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Înapoi la Discuții tehnice Windows Smartphone
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.