aplicatii vodafone pe e71

816 vizualizări
1 răspunsuri
autor subiect #1
vnvio2005
Începător
6 mesaje
din 12/08/2009
03 septembrie 2009, 09:49:53
Salut tuturor!!!
Am cateva nelamuriri in legatura cu ub nokia e71 fw.200.21.118:
- dupa ultimul firmware mi-au aparut pe telefon mai multe aplicatii de la Vodafone pe care insa nu le pot folosi deoarece nu ma pot conecta la serverul Vodafone Live; mentionea ca desi sunt abonat Vodafone accesez internetul de pe telefon folosind o conexiune printr-un router wireless; in aceasta situatie sa presupun ca trebuie sa caut alte aplicatii similare, care sa sa conecteze direct prin router si sa nu apeleze Vodafone Live?
- m-ar mai interesa o metoda, cat de cat sigura, verificata si testata, care sa imi permita instalarea pe telefon a oricarei aplicatii; pe diferite forumuri am gasit unele metode, care insa ar putea conduce la deteriorarea iremediabila a telefonului;
Multumesc anticipat si astept un raspuns cat mai urgent pe acest forum sau la vnvio2005@yahoo.com
Publicitate
Publicitate
SPIDERPC
MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
29 aprecieri
03 septembrie 2009, 11:59:18
Ca sa te poti conecta la server-ul Vodafone Live trebuie sa folosesti conexiunea de internet a operatorului. Altfel nu ai acces.

Ca sa poti instala orice aplicatie (sa nu iti mai dea certificat expirat) trebuie sa faci rost de un certificat cu care sa iti semnezi aplicatiile inainte de a le instala.
Sau copii un installserver in telefon, ca sa un mai fii nevoit sa le semnezi.
Înapoi la Symbian S60
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 16 ani
vnvio2005
Începător
Ultimul acum 16 ani
SPIDERPC
MW Moderator
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.017⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!