Senzational ! Michael Jackson nu a murit?
590 vizualizări
18 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "Senzational ! Michael Jackson nu a murit?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
12 august 2009, 03:08:07
Circula pe net tot felul de zvonuri cum ca Michael nu ar fi murit si ca totul ar fi fost o inscenare,cea mai mare a tuturor timpurilor si ca si-ar pregati revenirea..Mie mi-e greu sa cred,dar as vrea sa stiu ce cred si ceilalti membri.
Imi place foarte mult sa joc acele cazino jocuri gratis pentru ca imi indeparteaza plictiseala si ma fac sa ma simt bine. Joaca-te si tu pe site-ul freeslots77 un site care are si o versiune in limba romana si unde poti gasi jocuri de cazino, jocuri de poker si multe altele. Poti gasi jocuri ca la pacanele cu multe tambururi si multe altele. Sunt o multime de jocuri cu soturi si poker ca la aparate gratis, jocuri cu pacanele si ce e mai important este faptul ca sunt gratuite si nu platesti nimic.
MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
12 august 2009, 03:13:39
Asa si 2pac e viu... Trebuie sa recunoastem ca a murit si gata.
Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0
Rom : Stock 7.0
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Symbianabsolutep0wer 12-08-2009 03:08:07
[i][b]Circula pe net tot felul de zvonuri cum ca Michael nu ar fi murit si ca totul ar fi fost o inscenare,cea mai mare a tuturor timpurilor si ca si-ar pregati revenirea..Mie mi-e greu sa cred,dar as vrea sa stiu ce cred si ceilalti membriMW Addicted
926 mesaje
din 23/02/2008
3 aprecieri
12 august 2009, 03:57:28
Nu imi pasa daca e mort sau daca e viu.. Pentru mine e tot una.. No offense pentru fani..
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Opera Mini
Mai bine faceai un topic cu/despre 'Tipuri de boli la fiinte umane'.un subiect de discutie.Si Ceasca a mai trait 5 ani dupa ce a fost impuscat mortal,batranii il mai asteapta inca...
Symbian
eu nu am crezut niciodata ca e mort, probabil chiar e
voi radeti de mine pentru ca sunt ciudat, eu rad de voi pentru ca sunteti toti la fel. 'parazitii'
12 august 2009, 05:41:00
Si de ce nu vii si cu ceva concret care sa-ti intareasca banuiala,link-uri,ceva? Ca asa pot sa lansez si eu cate zvonuri vrei...
Symbian
evident nu.mi pasa de Michael cum nici lui nu.i pasa de mine
uite asa am eu o banuiala...mi se pare un tun financiar toata prostia asta. Eu nu l.am vazut mort. Nu asta ar fi cea mai mare inscenare! Cea mai mare ar fi pasul omului pe luna sau atentatul de la turnurile gemene.
uite asa am eu o banuiala...mi se pare un tun financiar toata prostia asta. Eu nu l.am vazut mort. Nu asta ar fi cea mai mare inscenare! Cea mai mare ar fi pasul omului pe luna sau atentatul de la turnurile gemene.
voi radeti de mine pentru ca sunt ciudat, eu rad de voi pentru ca sunteti toti la fel. 'parazitii'
MW Addicted
6351 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
MW Addicted
4287 mesaje
din 08/12/2005
1 aprecieri
12 august 2009, 09:35:36
erau niste prostii d-astea cu 'michael jackson n-a murit', erau niste virusi. feriti-va.
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
12 august 2009, 09:40:43
Alin: Hahah Michael Jackson Gay
>> http://******.machiael jackson ****. com
si eu primesc mass`uri de la un tip infectat.
>> http://******.machiael jackson ****. comsi eu primesc mass`uri de la un tip infectat.
Symbian
Uite d-aia nu mai pot eu sa-mi terosonez Dacia, de grija lu' Michael. Am mai gasit si pe alte forumuri topicul.
)
) MW Addicted
2551 mesaje
din 27/07/2005
31 aprecieri
12 august 2009, 10:06:40 • actualizat 12 august 2009, 10:08:56 (1 ori)
Ce aberatie.
Se aude ca nici Ceausescu nu ar fi murit...
Mort sau viu treaba lui.
De cand a murit Michael asta toti asculta muzica lui,is fani
) cand traia nu stia de el
)
Si cand le zici iti raspunde "Ce ma io ascult Michael Jackson de cand ma stiu"
Cand colo cocalari asculta manele.
Aberatii de 2lei,nu ma intereseaza de toti bulangii,parlamentarii sau altii.
Eu tot ala sunt.
Se aude ca nici Ceausescu nu ar fi murit...
Mort sau viu treaba lui.
De cand a murit Michael asta toti asculta muzica lui,is fani
) cand traia nu stia de el
)Si cand le zici iti raspunde "Ce ma io ascult Michael Jackson de cand ma stiu"
Cand colo cocalari asculta manele.
Aberatii de 2lei,nu ma intereseaza de toti bulangii,parlamentarii sau altii.
Eu tot ala sunt.
MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
Symbian
Nu mai, e la Phenian, joaca table cu Kim Jong Il.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.