eusebiu,am facut cerere pt tine,iar cand le obtin i-ti voi semna si HelloOX v2.03 pt telf tau Eu zic sa incerci cu Dr.Web,care l-am pus eu mai in urma cu tot cu tutoriale in engleza si romana pt ca nu ai nevoie de certificate
[quote name="Aligator26" time="18-10-2011 22:00:52"] eusebiu,am facut cerere pt tine,iar cand le obtin i-ti voi semna si HelloOX v2.03 pt telf tau Eu zic sa incerci cu Dr.Web,care l-am pus eu mai in urma cu tot cu tutoriale in engleza si romana pt ca nu ai nevoie de certificate
19 octombrie 2011, 09:32:00 • actualizat 19 octombrie 2011, 22:35:16 (1 ori)
eusebiu,sa fii iubit.Uite si certificatele tale si ti-am semnat si HelloOX v2.03,poate vei avea nevoie,dar te anunt ca DOAR HelloOX pana la v2.03 poti semna cu aceste certif,alte aplicatii nu merg. http://shaaare.com/62064582
Hai noroc baieti in primul rand , ma scuzati daca nu postez unde trebuie. Am un nokia N95 8Gb si orice as incerca sa instalez theme/aplicatii nu pot imi da o erroare "certificat error" am dat data in urma cu 2,3,4 ani si nimic , astazi l-am resoftat la fel , am umblat in meniu ->manager file-> setari -> am bifat "Instalare programe" pe optiunea "Toate/All" la fel aceeasi problema.As dorii sa imi spuneti si mie cum pot rezolva aceasta problema .. Multumesc
sheen,da IMEI-ul telf sa-ti obtin certificatele si sa-ti semnez apoi HelloOX v2.03 sa-ti hack-uiesti telf sa poti instala orice aplicatie nesemnata pe telf tau,s-au incearca metoda DR.Web care am pus-o cateva postari mai in urma cu tot cu tutoriale in engleza si romana
sheen,da IMEI-ul telf sa-ti obtin certificatele si sa-ti semnez apoi HelloOX v2.03 sa-ti hack-uiesti telf sa poti instala orice aplicatie nesemnata pe telf tau,s-au incearca metoda DR.Web care am pus-o cateva postari mai in urma cu tot cu tutoriale in engleza si romana
seria : 356 842 023 696 722 am sa ma uit si pe tutorial! multumesc anticipat
Am bagat hellox in telefon i-am dat hack phone .. asa la rompacher am bifat open4all_rp+ iar cand am incercat sa instalez Asphalt 3 mi-a spus erroare de actualizare .. si la inca cateva jocuri .. ai idee dc ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.