Buna tuturor!
Am si eu o problema cu un Htc s730,dupa cum spune si titlul.Pur si simplu nu mai "gaseste" cartela sim,imi arata ca si cum nu as avea semnal deloc.Mentionez ca sim-ul merge in alt telefon.Si m-am dus la service,iar aia mi-au spus ca trebuie resoftat.Am luat de pe htc.com un rom,l-am instalat,dar tot aceeasi problema o am...aia au zis ca nu poate schimba reteaua de pe umds pe gsm (sau asa ceva,dar nu ma pricep deloc la telefoane)...culmea ca alta cartela merge pe telefonu asta.Nu stie cineva cum se poate rezolva problema asta ciudata>
Nu merge SIM-ul in Htc s730
699 vizualizări
4 răspunsuri
Linkuri topic "Nu merge SIM-ul in Htc s730"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Opera Mini
Pai chiar este straniu daca zici ca in alt telefon functioneaza simul....si ca, cu alt sim functioneaza telefonul!! Foarte ciudat....poate este o incompatibilitate ciuda doar intre acel sim/tel...
sters - nu respecta regulamentul
MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
08 iulie 2009, 10:36:22 • actualizat 08 iulie 2009, 10:57:53 (1 ori)
mergi cu sim-ul la operator. am avut si eu o problema de genul asta si mi-a fost inlocuit sim-ul
totusi... sa inteleg ca-ti merge orange si vodafone, dar nu cosmote?
totusi... sa inteleg ca-ti merge orange si vodafone, dar nu cosmote?
[IMG]http://www.speedtest.net/result/510584718.png[/IMG]
******HTC TOUCH PRO - MicroSDHC 6Gb / HTC TOUCH DIAMOND / HTC TOUCH DUAL******
******HTC TOUCH PRO - MicroSDHC 6Gb / HTC TOUCH DIAMOND / HTC TOUCH DUAL******
Începător
4 mesaje
din 25/04/2009
10 iulie 2009, 00:06:08
pai eu sunt utilizator orange,nici nu am incercat alti operatori.
oricum s-au mirat si cei de la orange cand le-am zic de faza,oricum sper maine sa imi schimb cartela,si sper sa mearga
oricum s-au mirat si cei de la orange cand le-am zic de faza,oricum sper maine sa imi schimb cartela,si sper sa mearga
Începător
4 mesaje
din 25/04/2009
10 iulie 2009, 22:15:46
am schimbat astazi cartela...si...merge
deci se pare ca simul era devina (cu toate ca mergea in alt telefon).cum a zis alliin , a fost o incompatibilitate intre sim-ul respectiv si telefon.
deci se pare ca simul era devina (cu toate ca mergea in alt telefon).cum a zis alliin , a fost o incompatibilitate intre sim-ul respectiv si telefon.
Înapoi la Tehnical
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.