nokia 6630 security error.
577 vizualizări
10 răspunsuri
Linkuri topic "nokia 6630 security error."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
49 mesaje
din 01/06/2009
06 iulie 2009, 01:18:38
Salut,am si eu o problema.Am un nokia 6630,si cand incerc sa`mi instalez ceva imi da security error.Sau file corupt.Am facut update de soft de pe site`ul de la nokia si imi arata aceeasi chestie.Am incercat sa pun check online certificaties off,si imi arata la fel.Vre`o solutie va rog?
MW Veteran
735 mesaje
din 29/03/2009
57 aprecieri
Symbian
vezi sa fie si software installation > all. daca nu, da-i o formatare.
Începător
49 mesaje
din 01/06/2009
06 iulie 2009, 20:01:27
security settings->certif management->trust settings->
symbian installation->yes
internet->yes
app insalattions->yes
online certif check->no
Si tot nu merge.Am incercat,i`am dat format,aceeasi chestie.M`am gandit ca poate ar fi copie ,dar nu e,pentru ca am verificat treaba aia cu task manager.La copii nu exista treaba aia.Alte sfaturi?
symbian installation->yes
internet->yes
app insalattions->yes
online certif check->no
Si tot nu merge.Am incercat,i`am dat format,aceeasi chestie.M`am gandit ca poate ar fi copie ,dar nu e,pentru ca am verificat treaba aia cu task manager.La copii nu exista treaba aia.Alte sfaturi?
06 iulie 2009, 22:30:21
Esti sigur ca nu i-ai sters acele certificate de siguranta?Ca a mai facut asta un idiot de pe forumul asta.se stie el care
)
) Începător
49 mesaje
din 01/06/2009
06 iulie 2009, 23:14:15
nu,nu am sters nimic.Plus ca i`am facut update de pe site`ul de la nokia.Deci,daca ar fi fost vre`un idiot inaintea mea care ar fi facut chestia asta,update`ul de pe site`ul nokia,ar fi trebuit sa puna totu` la loc,plus ce mai era in plus.A facut upgrade de la versiunea 2 la versiunea 5.Deci...ar trebui sa mearga.Ideea`i ca am descoperit ca telefonu`i de la vodafone.E decodat and shits da`i de la vodafone.Telefoanele facute de ei nu suporta mp3 ca sonerie.Si ma gandesc sa`i pun versiunea 6 de pe site.Da` no...mi`e frica sa nu il ard.Dar nu cred ca ar fi ala motivul...pentru ca`i de la vodafone.totusi brand`ul care e,n`are treaba cu os`ul.Parerea mea.
MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
29 aprecieri
07 iulie 2009, 01:23:16
bufy2004 06-07-2009 01:18:38
Salut,am si eu o problema.Am un nokia 6630,si cand incerc sa`mi instalez ceva imi da security error.Sau file corupt.Am facut update de soft de pe site`ul de la nokia si imi arata aceeasi chestie.Am incercat sa pun check online certificaties off,si imi arata la fel.Vre`o solutie va rog? 
Aplicatiile care incerci sa le instalezi sunt semnate? Pune o aplicatie pe care ai incercat-o sa o instalezi sa vad daca la mine merge.
Începător
49 mesaje
din 01/06/2009
07 iulie 2009, 01:46:16
Java nu am incercat.Incerc maine ca in seara asta sunt putintel cam obosit.Uite aici ce am incercat sa instalez si nu a vrut.
http://rapidshare.com/files/252795153/Themes.rar.html
http://rapidshare.com/files/252795153/Themes.rar.html
Windows CE
Cauta_ma pe mess sa te ajut si sa iti dau aplicatii... id:al3xxxinho
SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]
Începător
49 mesaje
din 01/06/2009
09 iulie 2009, 23:01:31
Ti`am dat add pe mess.
Totusi,daca mai sunt ideei,le astept cu draga inima.:D
Totusi,daca mai sunt ideei,le astept cu draga inima.:D Începător
49 mesaje
din 01/06/2009
11 iulie 2009, 06:51:31
Rezolvasem problema din->manager->options ->verify certifications online ->si dat pe no.
Dar ma enerva ca telefonu` era de la vodafone,adica avea la soft restrictia aceea cu fara mp3 ca tonuri de apel,si aL3xUtZu, mi l`a facut cu phoenix,exact ca in tutorialul de pe site.Mersi!
Dar ma enerva ca telefonu` era de la vodafone,adica avea la soft restrictia aceea cu fara mp3 ca tonuri de apel,si aL3xUtZu, mi l`a facut cu phoenix,exact ca in tutorialul de pe site.Mersi!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
14 aprilie 2010, 14:14:28
Stiu si eu pe cineva care are un Nokia 6630 de la Vodafone,decodat,insa nu mergea sa instalez nimic. Ca prostu am sters si toate certificatele alea din el,vazand ca orice as face prin setarile lor tot nu merge sa instalez vreo aplicatie. Ce ar fi de facut in cazul asta? Telefonu mai mergea si dupa ce am sters alea.
Înapoi la Trucuri și sfaturi
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.