Samsung I8000 Omnia II
43 446 vizualizări
459 răspunsuri
Linkuri topic "Samsung I8000 Omnia II"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
02 februarie 2010, 12:00:05
@dreamer update-u sterge contactele, si memoria interna...nu sterge si storage`u....acuma depinde...eu ce romuri am pus nu am avut probleme sa imi stearga my storage..;)
Începător
15 mesaje
din 18/01/2010
02 februarie 2010, 12:03:19
Better be safe, la cat m-am luptat cu iGo si Garmin mai ales...
MW Liker
53 mesaje
din 08/12/2008
02 februarie 2010, 19:14:09
dreamer - da, este mai bine sa faci un back-up. La unele update-uri se sterge si my storage, la altele nu. Mie mi-a sters aproape la fiecare flashuire. La una singura nu mi-a sters. Asa ca, mai bine sa faci. Daca ai nevoie de ajutor ... spui
Începător
2 mesaje
din 02/02/2010
02 februarie 2010, 22:12:02
scuze ca vin cu o astfel de intrebare, ma gandesc ca doar aici gasesc un raspuns decent: este omnia 2 mai rapid decat iphone 3g? presupun ca din cauza procesorului mai mare asa ar trebui dar am auzit unele povesti ca n ar fi tocmai chiar asa. am un iphone 3g si vreau sa l schimb cu omnia 2, inca nu m am decis ce naiba sa fac...
multam frumos pt eventualele raspunsuri!
multam frumos pt eventualele raspunsuri!
my life without me...
MW Lurker
204 mesaje
din 03/11/2009
05 februarie 2010, 12:11:13
in sfarsit sunt si eu detinator de omnia2 
acum as avea nevoie de ceva ajutor!
un igo functional

acum as avea nevoie de ceva ajutor!
un igo functional
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
05 februarie 2010, 13:33:27 • actualizat 05 februarie 2010, 13:34:12 (1 ori)
@redhot daca citesti putin topicul dedicat igo gasesti...acuma toti userii noi vreti mura in gura sincer...va e lene sa cititi cateva pagini in urma...s-au mai zis chestiile astea...sincer nu sunt rea dar toti vreti mura in gura....uita-te la semnatura lui maja si vei gasi acolo o varianta igo 8 foarte buna care merge foarte bine....descarci toate arhivele si va rezulta un folder pe care il muti in my storage si rulezi igo....
MW Lurker
204 mesaje
din 03/11/2009
05 februarie 2010, 15:38:22 • actualizat 05 februarie 2010, 15:39:10 (1 ori)
nimeni nu vrea mura-n gura dar din moment ce tu sau altul sau altul... au trecut deja prin unele probleme,ce rost are sa mai fac si eu aceleasi greseli ca voi?
nu e mai simplu sa zici: "uite versiunea aia imi merge mie fara probleme!"?
decat 4 randuri de reprosuri!
cum ar fi ca baietii de pe xda de ex sa spuna :"da puneti si voi mana mai baieti si va creati propriile rom-uri,nu ne mai cereti noua"?
ms oricum pentru restul de indicatii
nu e mai simplu sa zici: "uite versiunea aia imi merge mie fara probleme!"?
decat 4 randuri de reprosuri!
cum ar fi ca baietii de pe xda de ex sa spuna :"da puneti si voi mana mai baieti si va creati propriile rom-uri,nu ne mai cereti noua"?
ms oricum pentru restul de indicatii
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
MW Liker
53 mesaje
din 08/12/2008
05 februarie 2010, 20:58:03
redhot - uite aici http://www.4shared.com/file/185945104/a1bd2955/iGO8part1.html
http://www.4shared.com/file/185974258/282632d7/iGO8part2.html
descarci, dezarhivezi, le pui unde vrei tu, adica pe card sau my storage si copii cu file explorer igo8.exe in windows/start meniu/programs, adica ii faci un shortcut ca sa-l poata vedea in programe. Mai departe, vezi sa ai xtra la zi, intri, in igo/setari/gps si ii dai manage automaticaly. Sa nu umbli in setarile lui, adica sa-i schimbi portul sau viteza. Il lasi asa si il lasi sa descopere singur gps-ul. Dupa ce s-au "imprietenit" iesi afara si asteapta sa se conecteze. Bafta si sa-l stapanesti sanatos si cu folos.
descarci, dezarhivezi, le pui unde vrei tu, adica pe card sau my storage si copii cu file explorer igo8.exe in windows/start meniu/programs, adica ii faci un shortcut ca sa-l poata vedea in programe. Mai departe, vezi sa ai xtra la zi, intri, in igo/setari/gps si ii dai manage automaticaly. Sa nu umbli in setarile lui, adica sa-i schimbi portul sau viteza. Il lasi asa si il lasi sa descopere singur gps-ul. Dupa ce s-au "imprietenit" iesi afara si asteapta sa se conecteze. Bafta si sa-l stapanesti sanatos si cu folos.
MW Liker
54 mesaje
din 24/01/2010
07 februarie 2010, 15:05:05 • actualizat 07 februarie 2010, 15:14:42 (1 ori)
i8000xxja5 un update important mege telefonul de parca e altul
nu stiu ce treaba are secany cu samsung dar sunt belea updat-urile chiar daca sunt in varianta beta
gasiti aici mirror http://www.4shared.com/dir/26916923/3a690dc5/sharing.html
rom postat de secany@modaco
nu stiu ce treaba are secany cu samsung dar sunt belea updat-urile chiar daca sunt in varianta beta
gasiti aici mirror http://www.4shared.com/dir/26916923/3a690dc5/sharing.html
rom postat de secany@modaco
MW Lurker
204 mesaje
din 03/11/2009
07 februarie 2010, 18:00:35
1.am luat aparatul asta de la Germanos si avea setari cosmote ptr internet.
le-am sters si le-am facut pe cele ptr orange dar nu merg
ceva idei?
2.presupun ca ptr un nou rom sunt necesare aceleasi proceduri,nu?
le-am sters si le-am facut pe cele ptr orange dar nu merg
ceva idei?
2.presupun ca ptr un nou rom sunt necesare aceleasi proceduri,nu?
Începător
16 mesaje
din 25/12/2009
07 februarie 2010, 20:25:06
am gasit o chestie super tare in samsung omnia .
Mobile tracker se numeste. care zic eu este foarte utila in cazul furtului sau pierderii tel. aceasta optiune trimite un mesaj unui nr de tel setat. in momentul in care se schimba cartele de pe el . msj contine nr de tel. imei tel si un mesaj prestabilit (numele detinatorului sau nr lui de tel dupa caz) chesti care mie mi se pare foarte utila . mai ales ca zilel trecute am pierdut un tel pe care l-a gasit cineva si nu a vrut sa il inapoieze ... nu stiu cine este aceela dar cel putin stiam unde ajunge tel mau dak avem acesta functie activata .
Mobile tracker se numeste. care zic eu este foarte utila in cazul furtului sau pierderii tel. aceasta optiune trimite un mesaj unui nr de tel setat. in momentul in care se schimba cartele de pe el . msj contine nr de tel. imei tel si un mesaj prestabilit (numele detinatorului sau nr lui de tel dupa caz) chesti care mie mi se pare foarte utila . mai ales ca zilel trecute am pierdut un tel pe care l-a gasit cineva si nu a vrut sa il inapoieze ... nu stiu cine este aceela dar cel putin stiam unde ajunge tel mau dak avem acesta functie activata .
Începător
15 mesaje
din 18/01/2010
10 februarie 2010, 09:11:39
Mda, imi trebuie un PC cu XP SP3, am stat si in cap si n-am reusit sa conving driverul MIT v4 sa se instaleze pe Vista, am citit toate guide-urile si tot degeaba. Si chiar vreau sa fac update-ul, sa imi reistalez apoi pe curat toate softurile, tot, ca actualmente am probleme cu WMLongLife (nu mai merge) si cu S2U2 (daca activez S2A telefonul se blocheaza cand suna si nu il pot opri decat scotand bateria).
Începător
12 mesaje
din 21/12/2009
10 februarie 2010, 10:10:32
http://www.4shared.com/file/185945104/a1bd2955/iGO8part1.html
descarci, dezarhivezi, le pui unde vrei tu, adica pe card sau my storage si copii cu file explorer igo8.exe in windows/start meniu/programs, adica ii faci un shortcut ca sa-l poata vedea in programe. Mai departe, vezi sa ai xtra la zi, intri, in igo/setari/gps si ii dai manage automaticaly.
vali_l14 multumim pentru link .Ai idee de ce imi da mesajul "The application failed to start last time.Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs,tracks and setting?" asta fara sa fi rulat vreodata inainte(nu acest IGO8)daca ii dau Yes imi apare ERROR "program application database cannot be found.Please insert original application SD card''Eu am mai avut un IGO pe el dar pe care l-am sters,zic eu definitiv.Sa fi ramas "ceva"din el pe undeva?
descarci, dezarhivezi, le pui unde vrei tu, adica pe card sau my storage si copii cu file explorer igo8.exe in windows/start meniu/programs, adica ii faci un shortcut ca sa-l poata vedea in programe. Mai departe, vezi sa ai xtra la zi, intri, in igo/setari/gps si ii dai manage automaticaly.
vali_l14 multumim pentru link .Ai idee de ce imi da mesajul "The application failed to start last time.Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs,tracks and setting?" asta fara sa fi rulat vreodata inainte(nu acest IGO8)daca ii dau Yes imi apare ERROR "program application database cannot be found.Please insert original application SD card''Eu am mai avut un IGO pe el dar pe care l-am sters,zic eu definitiv.Sa fi ramas "ceva"din el pe undeva?
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.