Sunt si eu proaspat posesor de Omnia 2. Ecranul e cu adevarat piesa de rezistenta. Am avut Omnia inainte si e o diferenta mare si de contrast si de culori etc. Si de rezolutie bineinteles. Ecranul raspunde f bine. Dc nu pui multe widgeturi raspunde chiar bine. Faza cu lag-ul ce spun toti o sesizezi daca pui multe widgeturi pe acelasi ecran. De exemplu AccuWeather, Cnn, Facebook si Youtube puse pe acelasi screen se incarca in cam 10 sec. Insa sincer nu e deranjant. Pt ca nu schimbi ecranele non stop. Husa mie personal imi place. Chiar dc parea ieftina la prima vedere, isi face treaba. Adica sa il protejeze si sa nu ii mareasca dimensiunile. Deci eu per total sunt f multumit de el. Dc merita upgrade-ul dpdv al pretului de la Omnia? Nu cred. Dar asta depinde de fiecare. Dc ai banii merita. Dc nu nu.
ca sa fiu sincer imi cam fac cu ochiul ambele,ma refer la HTC HD2 sau LEO si OMNIA 2, sa vad cum stau cu bugetul si unde il mai vand eu pe actualul Omnia
Am pus si eu folie 3M de la www.inno3d.ro. De fapt ei au pus-o. Super ok tipul. Inca o data laud ecranul cu adevarat deosebit. Spun inca o data ca a meritat upgrade-ul dpmdv de la Omnia la Omnia 2. Pe partea de viteza recunosc ca in unele momente se misca mai incet. Am setat sa primesc mailurile de pe yahoo/gmail pe telefon(are direct setarile facute pt yahoo si gmail) si se misca un pic sacadat cand sunt multe foldere. Adica nu e asa de smooth ca in meniul de sms. Iar widgeturile CNN si AccuWeather se incarca cam greu avand in vedere procesorul la 800 mhz. Astept un Rom cu WM 6.5. Pana la urma si la Omnia ROM-ul de inceput fata de DXIA5...Era mare diferenta. Sper sa fie si aici la fel. Potential are.
18 octombrie 2009, 14:07:25 • actualizat 18 octombrie 2009, 14:09:04 (1 ori)
Pacat ca nu se prea gasesc aplicatii , jocuri etc ca e cat de cat nou telefonu . Puteti sa incercati SSbubblelevel cu nivela, giroscop , busoloa si lanterna din flashul telefonului SSBubbleLevel_InstallerV2.0.CAB tre sa aveti instalt .NET Compact Framework 3.5 ca sa mearga.
Apropo adrian din postul tau vad ca inca ai interfata default samsung trebuie sa instalezi neaparat SPB mobile shell ca sa se schimbe in bine telefonul.
31 octombrie 2009, 20:38:44 • actualizat 31 octombrie 2009, 20:59:10 (2 ori)
nush exact unde sa imi pun post-ul acesta:-s dar sper sa nu fiu off-topic: touch-wiz 2.0 se poate pune pe omnia 1? imi place interfata...ceva costumize-at pt i900...nu exista?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.