Raoul 22-04-2010 15:08:41
Care e cel mai stabil si bun WM 6.5 pt. Omnia? Eu am instalat unul al lui @steff si nu are photo viewer,nu canta muzica,absolut nimic...

Imi dati va rog un link cu un ROM 6.5 stabil si bun?

Man, toate rom-urile mele le-am lasat mai goale, ca spatiul liber sa ramana mai mare si fiecare user sa-si poata pune ulterior ce programe vrea. Mi se pare mai de bun simt asa, in loc sa pun eu ceva si altora sa nu le placa. Pot sa fac si asta, dar prefer sa nu.
O alta chestie naspa la gatitul aplicatiilor in rom e ca acestea se actualizeaza in timp si acele versiuni incluse vor ramane depasite. Deci tot va trebui sa instalezi o versiune mai nou. Asa ca poti face asta de la bun inceput.
O alta chestie pentru care nu includ aplicatii in rom e ca multe din ele (Resco Photo Viewer pentru poze, de exemplu, ca tot veni vorba) sunt cu bani, si nu vreau sa am probleme din cauza asta.
Ziceai pe privat ca tipul respectiv nu se pricepe sa puna una, alta pe telefon, atunci ce ii trebuie telefon cu WinMo?
Ma asteptam la tine, care nu urmaresti aria Samsung, sa nu stii lucrurile enumerate mai sus, dar ceilalti stiu deja asta... ma mir ca nu ti-a raspuns nimeni ca rom-ul e mai gol, si ca trebuie sa instalezi ulterior ce trebuie.
Referitor la aprecierile despre Omnia... sunt satul de din astea... am tot vazut indivizi care au tot aparut si au disparut de pe aici cu astfel de pareri, dar ce conteaza e ca eu mi-am pastrat telefonul. Iar despre faptul ca toti le scot la vanzare ca sunt naspa, asta e o replica chiar de cacao... e plin de tot felul de telefoane la vanzare pe net... chiar trebuia sa vii aici si sa spui asta?... e ca si cum ne-ai %@#$ in gura pe toti de aici cu Omnia... si vezi ca nu ne place asta, asa ca chill...
Rog moderatorii sa mai stearga din mesajele malitioase, daca mai modereaza cineva pe aici.