27 aprilie 2009, 23:25:17 • actualizat 28 aprilie 2009, 04:16:37 (3 ori)
Ca ati amintit de subsoluri pline cu apa, nu va ganditi ca apa infiltrata in structura de rezistenta duce la scaderea rezistentei acesteia ? E valabil si in cazul blocurilor la care curge apa pana la parter cand ploua, de ani de zile.
klax187 27-04-2009 17:31:56
... Din postul lui info reiese cat de penibil, poate fi acest individ.
Nu stiu, persoanele care gestioneaza si administreaza acest forum; cat au de gand sa-l mai tina in brate pe acest personaj care ar fi in stare sa-si vanda si mama, in numele religiei zapp. Apropo asta nu e cumva reclama! In cazul specimenului asta din 3 postari 4 sunt cu si despre zapp, indiferent de natura topicului. Chiar nu se sesizeaza nimeni?
Postez unde vreau atata timp cat sunt on-topic, ok ? Si ia uite ce scrie aici: http://www.realitatea.net/dan-nica-a-cerut-un-control-la-operatorii-de-telefonie-pentru-a-afla-cauza-problemelor-aparute-dupa-cutremur_505107.html Ce zici de asta ? Am sau nu dreptate. Pana si autoritatile s-au sesizat. Iar de faptul ca Zapp nu a fost picat la cutremur eu am o dovada, comunicarea de la Zapp, orice client a primit un sms cu asta, si probabil se va emite si un comunicat de presa. A aparut si pe site-ul operatorului ca Zapp este reteaua pe care te poti baza si ca a mers fara probleme si dupa cutremur. Ce dovezi ai tu ca a fost picat ?
Edit: Admit insa faptul ca nu am zis-o la un mod tocmai ok.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Nu prea e treaba autoritatilor sa consolideze cladirile. Ele doar subventioneaza o parte din lucrari. Din moment ce sunt blocuri de proprietari si nu de locatari, nu e treaba autoritatilor.
Odata ce platim impozit pe apartament e treaba lor sa aiba grija.
Depinde ce intelege fiecare prin asta. Te-ai gandit vreodata ca poate cei care nu locuiesc in cladiri cu probleme nu sunt de acord ca banii publici la care si ei contribuie sa fie cheltuiti pe ceva ce ei au cheltuit din bugetul propriu (si-au facut casa/cumparat apartament mai scump intr-un bloc rezistent) ?
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Cosmote a picat in momentele acelea,Orange si Vodafone nu stiu, dar in afara de Zapp pot sa va spun ca nici Digi nu a picat, poate nu au picat acestea doua si ca au mai putini utilizatori fata de ceilanti 3 operatori.
Postez unde vreau atata timp cat sunt on-topic, ok ?
Tu nu esti niciodata on-topic, tu doar te bagi in seama precum tamponul in partile intime ale unei femei! Eu am spus ca ca a picat serviciul 112 si te te-ai bagat in seama (cum o faci de obicei) cu operatorul de 2 lei. Ce treaba are religia ta, zap, pentru care esti in stare sa-ti vinzi familia cu serviciul 112? Ce treaba are operatotul lu' peste cu tematica topicului? Nici una, dar de fapt atat stii sa faci, si atat faci, e singura modalitate prin care ai ajuns la peste 3000 de posturi pe acest forum: Bagandu-te in partile intime precum un tampon, batand campii si ducand lumea in eroare! Mai trist e ca nu se sesiseaza nimeni.
1. Nu am precizat nimic de 112, am zis de stabilitatea retelei in general. 2. Am recunoscut ca am zis-o la un mod de exprimare nu foarte ok. 3. Administratorii/moderatorii forumului sunt liberi sa decida daca am sau nu vreo vina si sa aplice sanctiuni conform regulamentului daca l-am incalcat. 4. Pana acum te credeam unul dintre cei mai destepti si bine pregatiti useri de pe acest forum, cel putin pe domeniul economic, ma gandeam chiar sa bag o postare la premiantii forumului, dar se pare ca imi schimb parerea. 5. Ce ai zice sa revenim on-topic, aici parca se discuta despre cutremure ?
28 aprilie 2009, 18:55:05 • actualizat 28 aprilie 2009, 19:03:23 (1 ori)
Nu am nevoie de aprecierile userilor *** ale caroar idei *** se rezuma doar la "zap - cea mai de retea!" , indiferent de natura topicului si tema discutiei.
Nu am nevoie de aprecierile unui personaj care in drum spre piata a calcat in flegma unuia care a lucrat pe la zap si acum sufera de dublare de personalitate (a se vedea marmotaman si toate derivatele), care vin si deschid topicuri gen "Am inventat gaura de la covrig - De nu va spun secretul" sau "Am inventat mersul pe jos - Daca vrei sa aflati secretul: Trimiteti sms la numarul xxx cu texul CE PENIBIL SUNT, numar valabil doar in reteaua zap"
Pastreaza-ti aprecierile pentru marmotele tale, la fel de complexate ca si tine!
Doresc pe aceasta cale sa-mi cer scuze fata de creatorul topicului si fata de membri MobileWave pentru ca au asistat la asemenea discutii! Scuze si fata de persoanele care Administreaza acest site, dar asemenea indivizi (info) pur si simplu nu au ce cauta aici. Cel putin, nu la modul cum se prezinta el! Multumesc!
E chiar aiurea , tot klax187 se plange . Il jigneste pe info , si se apuca sa spuna ca zapp este o retea.. vedeti mai sus . Parerea mea este ca trebuie mustrat acest specimen superficial numit Klax187
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.