24 aprilie 2009, 01:59:29 • actualizat 24 aprilie 2009, 02:03:06 (2 ori)
Salut !
Detin un Nokia 6600 de ceva vreme. Banuiesc ca toti stiti cum arata . De ceva timp , am o mare problema cu el ... cred ca imaginea de mai jos , explica mai multe :
Si ce este culmea .. si amuzant in acelasi timp, in Jocuri tastele acelea merg ca noi !
Daca m-ati putea ajuta ar fi de mare folos pentru mine!
Pentru a vizualiza poza in intregime , dati click drept -> View Image , si apoi un Zoom pe poza !
P.S : Am uitat sa zic ca am incercat sa revin la setarile din fabrica si tot asa se comporta tastele !
încearcă sa il reformatezi așa: il închizi, scoți cartela si cardul, il deschizi si apeși imediat tastele *, 3, si tarta verde(de apel). cand iti apare pe ecran formating, iei mana de pe taste. cam atât, sper sa iti meargă. bafta.
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
Am incercat si un format si sa revin la setarile din fabrica insa nimic nu a functionat , tot asa se comporta tastele !.Daca mai aveti alte idei sa-mi spuneti si eu le aplic !
Am incercat si un format si sa revin la setarile din fabrica insa nimic nu a functionat , tot asa se comporta tastele !.Daca mai aveti alte idei sa-mi spuneti si eu le aplic !
Dute la un service,maxin 25 lei te costa o rescriere de soft.Nu te baga in el daca esti incepator
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.