cam stupide tutorialele zici ca sunt facute de bahoi. Dureaza mult si te invata chestii stupide, cum ar fi sa scrii in engleza si sa cauti pe google. Dintr-un tutorial de 20 de minute, 15 sunt neinteresante si multe din tutoriale sunt pentru copii de 7 ani carora "le curge scuipat din gura" gen cu sa downloadezi jocuri, filme CORECT.
corect . un tutorial de facut sex virtual mai lipsea
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cred ca sunteti rautaciosi De barfe si critici suntem toti buni L-am vizitat si eu ca ma-ti facut curios si sa stiti ca aveti ce sa invatati Dar e mult mai usor sa criticam si sa fim aroganti Sper sa nu fi suparat pe nimeni doar mi-am spus parerea
Eu nu l-am vizitat inca,dar ne pare ciutat un text,tutorial video&audio in romana pentru ca suntem familiarizati cu cele in engleza ce le gasim la tot pasul.O fi prezentate bine sau nu trebuie sa miscam si noi ceva.Altfel asteptam sa ne faca englezi,rusii,polonezii care vad ca avanseaza,noi stagnam sau asteptam sa faca altii
hmm,ce ar fi daca am continua asa ? am ajunge toata ziua sa ne uitam doar pe siteul lu` cancan ...si dupa ce am iesi de acolo cu ce ne-am alege ?~?~?~? nu cred ca cineva poate sa spuna ca siteul promovat de mine i-a facut rau,ci dimpotriva vreau sa promovez ceva concret care se va imbunatatii si va deveni mai eficient,poate ca am lezat pe cineva pt ca acolo gaseste doar informatie bine explicata,fara sa mai cerseasca de la unu-altu ( apropoul se subintelege la cine e cazul ) multi dintre noi cand ne-am luat PC am fi dorit un astfel de site,dar ne-am descurcat in felul nostru,de cele mai multe ori mai greu decat o poti face cu ajutorul acestui site eu zic ca e bine sa ajuti pe cineva,si daca o poti face atunci sa o si demonstrezi in fapte siteul reprezinta practic mobilewave,de ce spun asta?pt ca unii sunt orbi si nu vad ca mobilewave in materie de 80-90 % doreste sa ajute pe ceilalti,fiind facut pt asa ceva nu vreau sa ma laud cu nimic,vreau doar sa ofer o mana de ajutor pt cei care nu cunosc si doresc sa stie,cei multi in marea majoritate cei ce au deschis videotutorial.ro sau gandit la toti cei care au diverse probleme.nu este youtube,nu este ceva ce poate unii nu inteleg,este ceva facut de romani-pt romani si de unde toata lumea poate intelege sunt firme mari pe care le stim cu totii,ce au apreciat acest site si au adus cuvinte de bine.cred ca inseamna ceva daca stam sa ne gandit chiar si o secunda videotutorial.ro este intr-o continua crestere de cand a fost lansat si va cunoaste o crestere si mai mare pe viitor,puteti vedea asta si pe siteul trafic.poate ca se vor crea amicitii intre mobilewave si videotutorial,mai bine decat doar un simplu link
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian [img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
LUCIAN mai tii minte ce ti-am spus pe euforia?Acelasi lucru se intimpla si cu cei de aici ma refer la cei vechi(citiva) sunt aceia care pupa in buci cite unul din echipa care sunt doar cu numele ca la help nici atit.Daca iti dai cu parerea sau te contrazici cu cineva esti banat ca nu ai dreptul sa fii mai destept ca unul cel putin "vechi",daca vii cu ceva nou,util pt prostime tot nu e bine ca nu e link cu mw sau cine stie pe cine deranjeaza ca ai facut ceva mai bun ca el,in concluzie se poarta "mancatoria de cacat". Ma puteti bana ca m-am obisnuit dar inainte de asta va recomand sa cititi si voi daca aveti rabdare 200 de topicuri si inafara de primele mesaje cu prezentare,etc e numai offtopic si mesaje ofensive Week-end placut.
22 aprilie 2009, 05:24:09 • actualizat 22 aprilie 2009, 05:30:38 (1 ori)
Cea mai mai mare dreptate o ai. . . Useri "vechi"(cu posturi multe) sunt mereu cu gura mare si nici nu se deschide bine vreun topic ca imediat "sesizeaza" ei vreo ilegalitate ) dar ce sa le ceri . . . Pt ei este important sa aibe cat mai multe postari in loc sa ajute ;-)
@laur: crezi ca daca ai acest comportament fata de useri noi vei ajunge moderator? Eu te am vazut de mult cu pupi in fund moderatori sau pe cei care administreaza forumul, dar hai sa iti zic una buna. . . Ai 2000 de postari din care 60% sunt numai aiurea :-( si e trist ca mobilewave a ajuns sa aibe asemenea useri . . . In 2007 cand mi-am facut contul nu erau chiar atat de multi, dar stiau sa se comporte si ajutau daca puteau. . . Pe zi ce trece lumea e din ce in ce mai rea si mai invidioasa. . . Pacat. . .
Scuzati-mi offtopicul dar unii chiar dau cu bata in balta de fiecare data :-(
regulile sunt foarte simple.nu e voie sa downloadezi/descarci de pe site,nu e voie sa vizionezi online mai multe videotutoriale.sunt foarte multi ce fac asa ceva dupa care sunt banati si zic ca nu stiu de ce
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian [img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
iar daca vreun user stie engleza ..insemna ca nu are dreptul de a se uita la un tutorial in lb romana ? pai de aceea e romania acolo unde este . oriunde in lume ... engleza engleza si iar engleza . nu toti sunt atat de destepti la fel ca si cei de pe aici care se cred atat de destepti .
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.