La noi in tara, DA cu siguranta mai mult de 2000 RON. Tot imi pare rau ca ruleaza Symbian in rest e frumos. Desi camera e cam exagerata. Totusi, e un telefon!
08 iunie 2009, 23:36:12 • actualizat 08 iunie 2009, 23:36:59 (1 ori)
Au bagat camera aceea pentru marketing,ca sa il puna in vanzare la un pret mai mare.Oamenii cand aud de 12mp : "wow".Parere personala,dar eu zic ca 5mp sunt de ajuns pentru oricine..Fie telefon sau camera digitala,calitatea conteaza.Si mai bine asteptau inca o perioada,si il lansau cu Windows Mobile 7,asa sigur ar fi fost "inovatia anului"
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
poi da wow, cei 12mp pentru mine e super.. ma uit la n82 cu 5mp si parca imi trebuie mai mult. Inainte ziceam ca ,pf..5mp ce mult, dar acum cand am ,parca imi trebuie mai mult, 12mp ar fi foarte bine.
problema e daca s-a lucrat si la calitate nu doar la marime fara purici noaptea,cand pun o poza facuta cu telefonu pe o hartie la imprimanta sa sa vada super,si eu cred ca de 5mpx e destul ca marime sau 8
Au bagat camera aceea pentru marketing,ca sa il puna in vanzare la un pret mai mare.Oamenii cand aud de 12mp : "wow".Parere personala,dar eu zic ca 5mp sunt de ajuns pentru oricine..Fie telefon sau camera digitala,calitatea conteaza.Si mai bine asteptau inca o perioada,si il lansau cu Windows Mobile 7,asa sigur ar fi fost "inovatia anului"
da? la telefon imi ajunge si 2mpx. si mi se pare destul tinand cont ca e UN TELEFON. pentru poze folosesc o camera digitala cu 7mpx. si chiar ii destul. nu e ceva profesional. Vor veni si alte modele de la SE cu WM7
Telefon superb, pacat ca s-a renuntat la UIQ, totusi, daca e OpenSource e chiar mai bine. Pacat de camera aia imensa, care mi se pare exagerata pentru un telefon ca Satio...dar nah..probabil au vrut sa rupa gura targului astia de la SE.
Ar trebui modificat numele topicului in Sony Ericsson Satio (Idou). La faza cu camera, trebuie sa dea tonul cineva la un upgrade. Telefonul se vrea a deveni si camera foto si player audio si de toate
poi da wow, cei 12mp pentru mine e super.. ma uit la n82 cu 5mp si parca imi trebuie mai mult. Inainte ziceam ca ,pf..5mp ce mult, dar acum cand am ,parca imi trebuie mai mult, 12mp ar fi foarte bine.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.