sunt posesorul unui nokia 6288 si am incercat toate metodele si nu mia mers niciuna. cum imi pot afla codul imei=355547013683108. Cine ma poate ajuta pls?
Dupa cum am mai spus... Nu va ma tociti degetele aiurea mai baieti!!postand dupa ajutor prin imei,ca nu va e de nici un folos..... Duceti-va la un service,pentru decodare
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
bai ajutama si pe mine am un nokia e60 am reistalat softul la el din cauza ca am facut o prostie si am sters tot din el numai ca am o problema vreau sa imi bag lock code si nu merge care puteti sa imi spuneti si mie dc va rog id *******
Cum aflu codul de siguranta la un sony ericsson j300i ? Am uitat codul. Se poate? Pe spate la tel scrie asa: type: AAA-1001021-BV DB 2786/140 05W40 BD3
buna ziua am si eu o mare rugaminte , am un nokia x3-00 si as dori sa stiu codul de siguranta IMEI-UL 357977/03/940392/6 va rog sa imi raspundeti cat mai repede k imi trebuie urgent telefonul plss
salutare am un nokia 108 si am uitat codul de siguranta ...problema este ca eu bag imei-ul pe toate site-urile dar imi da ca si cod de resetare un cod de 10 cifre iar la telefon sunt maxim 8 imei-ul telefonului este 354251065948656 va rog ajutati-ma daca puteti !!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.