Va solicit ajutor in deparolarea unui laptop
3 943 vizualizări
77 răspunsuri
Linkuri topic "Va solicit ajutor in deparolarea unui laptop"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
09 martie 2009, 20:11:46
era de pe mw băiatul?
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
MW Addicted
1684 mesaje
din 13/10/2008
2 aprecieri
Începător
16 mesaje
din 03/12/2008
10 martie 2009, 19:57:16
NFS 09-03-2009 20:11:46
era de pe mw băiatul? 
Ziceti voi ca e prea mare pretul ? Se poate, nu stiu ...
Cat a cerut, atata i-am dat
. Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
Ba e ok pretul! Puteai prinde si mai mult! Eu zic ca a meritat si nu te-a pacalit!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Opera Mini
deci...lol... asa sa tot ai clienti
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
11 martie 2009, 08:48:01
Pai daca tu est de acord sa pierzi cateva ore pentru reparat si instalat pentru 50 ron... e treaba ta.
Eu pentru reinstalare windows+drivere+soft+customizare nici nu ma gandesc la o suma mai mica de 100 ron. Plus ca e posibil sa fiu nevoit sa caut driverele daca nu le are si daca mai sunt si cereri de genul: "vreau si eu jocuri...dar nu stiu ce...ce se joaca acum...sa fie misto". In cazulrile astea procesul poate dura o zi intreaga (la propriu 12 h) si 100ron deja nu imi mai convin.
Eu pentru reinstalare windows+drivere+soft+customizare nici nu ma gandesc la o suma mai mica de 100 ron. Plus ca e posibil sa fiu nevoit sa caut driverele daca nu le are si daca mai sunt si cereri de genul: "vreau si eu jocuri...dar nu stiu ce...ce se joaca acum...sa fie misto". In cazulrile astea procesul poate dura o zi intreaga (la propriu 12 h) si 100ron deja nu imi mai convin.
MW Addicted
1961 mesaje
din 21/04/2007
6 aprecieri
11 martie 2009, 08:57:56 • actualizat 11 martie 2009, 09:02:46 (1 ori)
ii dau dreptate lui blandu 100%. nu pot spune ca iau chiar atat cand ma mai roaga vreo unu sa-i fac pc-ul de la a la z dar asa ar trebui. e mult de munca ca sa faci un pc cu tot ce trebuie pe el (inclusiv jocuri+soft)
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
11 martie 2009, 11:22:19
eu marea majoritate a acestor lucruri, adică instalare de windows + drivere + softuri + locuri, le fac gratis deoarece ii cunosc pe majoritatea, aceste chestii facându-le la țară. pentru cei care nu ii cunosc sau nu am tangente cu ei in jur de 20-30lei
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
11 martie 2009, 13:17:13
Eu cu jocurile nu ma complic. Cand imi zice unul sa ii bag jocuri, ii arat cum se foloseste Daemon Tools si descurca-te, nene! Urasc sa instalez jocuri, iar paharul se umple cand ma mai si intreaba "De care apas ca sa dau cu pumnul?"
Oricum mai mult de 50 lei nu am luat niciodata pentru o instalare (de la A la Y, Z fiind jocurile). Ce-i drept, si eu ma invart undeva pe la 30 lei deoarece de obicei las la atitudinea omului cat vrea sa imi dea. Si am mai mult de castigat asa deoarece lucrand mai ieftin sunt mai cautat decat ceilalti din oras care nu coboara niciodata sub 50 lei. Pana la urma, unii castiga 50 lei in doua zile de munca, nu?
Oricum mai mult de 50 lei nu am luat niciodata pentru o instalare (de la A la Y, Z fiind jocurile). Ce-i drept, si eu ma invart undeva pe la 30 lei deoarece de obicei las la atitudinea omului cat vrea sa imi dea. Si am mai mult de castigat asa deoarece lucrand mai ieftin sunt mai cautat decat ceilalti din oras care nu coboara niciodata sub 50 lei. Pana la urma, unii castiga 50 lei in doua zile de munca, nu?
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
si eu as lua 50ron daca ar fi doar instalare+drivere si softuri generale. Dar multi imi vad pc-ul si vor la fel!
Asta inseamna aranjare iconite in docuri, customizare servicii, instalat soft cu tona si mai mult explicarea fiecarui program in parte.
Cel mai mult ma seca "apropiatii" ce tin aproape decat cand li se strica sistemul. Lor nu le pot lua bani...inca...
si ma termina cu pretentii! Vor chiar sa ma joc eu ca sa vada ce si cum! imi vine sa le crap capul!
Pe pc-ul unui var am stat 2 zile full si l-am facut racheta! Bine ca am facut o imagine ca in 3 zile I'll facuse praf! a gasit el niste "programe" si a zis sa vada ce si cum...si nu a mai vazut nimic
)
Si mai sunt aia care cu toate ca au netul sub nas vor sa le bag eu filme muzica si poze!
) asa ca pun taxometrul in functiune!
Asta inseamna aranjare iconite in docuri, customizare servicii, instalat soft cu tona si mai mult explicarea fiecarui program in parte.
Cel mai mult ma seca "apropiatii" ce tin aproape decat cand li se strica sistemul. Lor nu le pot lua bani...inca...
si ma termina cu pretentii! Vor chiar sa ma joc eu ca sa vada ce si cum! imi vine sa le crap capul!Pe pc-ul unui var am stat 2 zile full si l-am facut racheta! Bine ca am facut o imagine ca in 3 zile I'll facuse praf! a gasit el niste "programe" si a zis sa vada ce si cum...si nu a mai vazut nimic
)Si mai sunt aia care cu toate ca au netul sub nas vor sa le bag eu filme muzica si poze!
) asa ca pun taxometrul in functiune!
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
11 martie 2009, 16:48:41
presupun ca aia care au netul sub nas sunt cocalari veritabili de nu "știe" sa ia un film si muzica.
așa am eu un coleg care ia filme de pe filelist, unde scrie sub descriere cu font de 72 si cu roșu si bold "PENTRU SUBTITRARE CLICK AICI" si el da mass-uri sa întrebae de unde ia subtitrarea
așa am eu un coleg care ia filme de pe filelist, unde scrie sub descriere cu font de 72 si cu roșu si bold "PENTRU SUBTITRARE CLICK AICI" si el da mass-uri sa întrebae de unde ia subtitrarea
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
11 martie 2009, 17:40:51
Nu stiu de ce, dar imi pare ca am dat-o intr-un offtopic de mare clasa!
)
Sa ma simt vinovat?
)Sa ma simt vinovat?
Începător
16 mesaje
din 03/12/2008
11 martie 2009, 20:14:11 • actualizat 11 martie 2009, 20:14:39 (1 ori)
Eu vreau sa spun doar atat : am gasit baiatul in care sa am incredere sa ii dau laptopul sa il faca, i l-am dat sambata, nu am discutat nimic de pret, luni m-a sunat si mi-a zis ca e gata.
Ne-am intalnit, am fost multumit de lucrare, l-am intrebat cat costa, i-am dat cat a zis, ne-am strans mana si gata. Nu l-am intrebat nici daca a fost greu sau usor si nici cate ore a muncit.
Vad ca discutia a trecut in alt plan. Succes !
Ne-am intalnit, am fost multumit de lucrare, l-am intrebat cat costa, i-am dat cat a zis, ne-am strans mana si gata. Nu l-am intrebat nici daca a fost greu sau usor si nici cate ore a muncit.
Vad ca discutia a trecut in alt plan. Succes !
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
Asa e daniel. Atata vreme cat esti multumit, inseamna ca a meritat!
Înapoi la Laptop
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.