pai catalin, cei de la Nokia, in loc sa munceasca la repararea bug-urilor au lucrat la securitatea telefonului astfel incat daca faceti upgrade la ultimul fw nu mai puteti hack-ui telefonul, daca ati facut upgrade si vreti sa hack-uiti telefonul tot ce va ramane de facut e sa va duceti la service si sa cereti un downgrade.
31 ianuarie 2009, 13:54:51 • actualizat 31 ianuarie 2009, 14:01:55 (1 ori)
am observat frate da exista un tutorial si pentru versiunea asta daca a incercat cineva pe ala care l-am pus eu pe n95 si ii merge sa imi spuna si mie Aplicatii de semnat: MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis si 2 MapDrive_Y.sis
1. Instalati JbakTaskMan.sis apoi instalati MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis
2. copiati fisierul MapDrives.txt in root-ul cartelei de memorie (E:\)
4. Creati directorul E:\Hack\Sys\Bin
5. In directorul Hack\Sys\Bin aveti 2 fisiere: installserver 9.1.exe si installserver 9.2(9.3).exe, vom alege varianta conforma telefonului pe care se face hackul (verificati telefonul aici)
5. Deschideti JbakTaskMan, apasati pe #, cautati aplicatia MapDrive apoi Menu ->4. Program rules -> bifati Autostart apoi restartati telefonul
7. Dezinstalati MapDrive si instalati 2 MapDrive_Y.sis
8. Copiati fisierul installserver.exe in Y:\Sys\Bin (din momentul de fata ar trebui sa puteti instala orice aplicatie altfel inseamna ca ati gresit undeva) si sariti la punctul 9
8.1. Daca totusi nu reusiti sa instalati modo 0.50.sisx instalati modo din a 2-a arhiva cu ajutorul acestuia copiati installserver.exe in Y:\Sys\Bin (puteti copia varianta de installserver din topicul Hack Symbian, merge garantat si cu acela) - (acum daca tot nu merge inseamna ca iarasi ati facut ceva gresit, dezinstalati tot: Modo, Mapdrives si luati-o de la capat)
9. Instalati modo 0.50.sisx (merge fara certificat, fara dat data inapoi, fara a fi semnat - DEJA AVETI TELEFONUL HACKUIT), intrati in aplicatie si puteti copia installserver.exe in C:\Sys\Bin
10. Puteti dezinstala toate aplicatiile pe care le-ati instalat pana acum (Modo, MapDrives), nu mai aveti nevoie de ele pentru ca ati ajuns la scopul final: copierea installserver.exe in C:\Sys\Bin
wolf sunt mai multe versiuni cauta si tu pe google ca sunt versiuni care pot fi semnate eu am tel hack-uit da daca vreau sa intru din calculator in tel nu imi da voie
eu am semnat aplicatia ActivFile si am vrut s-o instalez, am primit mesajul, nu se poate instala aplicatia din motive de securitate, eu tin minte ca tot asa am vrut sa instalez pe un E71 inainte sa-l hackuiesc, folosind semnarea aplicatiei ActivFile si n-a mers, apoi dupa ce-am hackuit telefonul, am instalat-o pt ca normal se putea asta si intr-adevar aveam acces in sis/bin fara sa activez hellocarbide mai intai Am sa incerc acum noua metoda de hackuire, poate am noroc sa functioneze pe E90 meu, cu toate ca imi pot semna aplicatiile
cu ce certificate semnati aplicatiile?la mine apare accesul la aplicatie nepermis, asta dupa ce o semnez.la chinezi nu ma pot inregistra,imi da o eroare.
apicatiile se semneaza cu certificatul luat de pe opda.net.cn pentru a sparge noile protectii semnezi si instalezi MapDrives si apoi helloOX. merge pe toate telefoanele
am incercat claudiu se instaleaza tot etc... Dar nu merg instalate nu stiu de ce atat am putut instala secman v1.0 dar can dau recurity off ma da afara din aplicatie
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.