am cautat si nu am gasit nimic despre acest lucru de aceea m-am hotarat sa deshid acest topic pentru a vorbi de aplicatiile gen messenger pe telefoanele cu symbian. sunt posesor al unui n70,si as dori sa ma conectez pe Y!Messenger printr-o aplicatie care sa foloseasca apn wap
05 ianuarie 2009, 00:04:03 • actualizat 05 ianuarie 2009, 00:05:19 (1 ori)
Symbian cu apn wap,nu ai sanse sa-ti mearga,sunt cateva dar au lag mare,mai bine orienteazate spre aplicatii java Shmessenger(cel mai bun messenger) sau Messengere java(poate gasesti ceva si aici)
.......dar de ce nu iti place shmessenger ? e cel mai bun la ora actuala,merge cu apn wap si are o multitudine de optiuni la care alte messengere mobile doar viseaza !
sta cam prost cu stabilitatea, dar sa nu uitam ca adminul scoate bani din buzunar...mie imi e sufiecent shmessenger, stau pe messenger mai mult de pe notebook si sa nu fiu offtopic vezi mig33 un client de messenger pe care il foloseam acum cativa ani si care mi-a placut in ciuda faptului ca nu avea asa de multe optiuni ca shmessenger .
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.