Buna. Am si eu o problema cu telefonul. Am facut upgrade de firmware de la v5.05 la v7.00 si a disparut meniul in limba romana. A ramas doar Automatic, English si cateva in chineza, coreana, vietnameza. Cum pot sa revin la firmware eventual, sau sa am din nou meniul in limba romana. Initial erau engleza, romana, germana, maghiara, franceza, poloneza, etc. Va rog, cine ma poate ajuta?
Trebuie rescris un firmware care contine limba romana,dar nu stiu daca se poate face acasa free,trebuie BB5box sau cum se numeste,si este cam scump,de fapt am vazut la 100 euro pe okazii
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
20 decembrie 2008, 19:00:14 • actualizat 20 decembrie 2008, 19:04:13 (1 ori)
e nevoie de box doar pt decodare. PTr resoftare ajunge un cablu de date. Cautati instructiunile in sectiunea firmwarebase a site.ului. Veti gasi si phoenix (e pe sm cu tot cu jucarie). Flash-uri gasiti pe blue-nokia.com. Cand alegeti product code-ul cautati EURO-B latin Nu mai puneti alte intrebari ca iar imi iau warn
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.