DRASO: Si eu ma chinui de o groaza de timp sa i-au masina aia )... Nu stiu ce problema ar putea fi,incearca sa il dezinstalezi,sterge registrii care au mai ramas de la el si instaleaza iar...inteleg ca vei pierde tot ce ai facut dar,poate asa va merge jocul.
Salut! Sunt si eu nou posesor de Omnia 8 GB. Scuzat-mi nepriceperea dar am nevoie de sfatul vostru: cum instalez jocurile care sunt in format rar. sau cab. ? Am incercat sa le dezarhivez si ce a rezultat sa pun pe telefon si sa incerc sa instalez, dar nu merge (zice ca nu am program asociat); pt. jocuri java am reusit , am luat un jade maker si merg jocurile in format jar. Ce fac deci cu cele in format arhiva, am citit topicurile de pe aici dar nu-mi dau seama. Multumesc mult celor care raspund!
Jocurile in format cab se instaleaza foarte simplu prin click pe fisierul cab. RAR este o arhiva, in interiorul ei se afla jocul propriu zis. Intra cu x-plore dai click pe arhiva rar si extragi continutul pe care ulterior il instalezi. Ps: daca in arhiva rar gasesti jocul in format exe nu vei putea sa il instalezi fara ajutorul unui pc.
sper ca ai inteles cat de cat din ce am scris mai sus.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.